Νικολόπουλος για Σκοπιανό: Θα επικρατήσει το ΟΧΙ του λαού

Νικολόπουλος για Σκοπιανό: Θα επικρατήσει το ΟΧΙ του λαού

«Ημέρα εθνικής κατήφειας» χαρακτήρισε με ανακοίνωσή του τη χθεσινή μέρα ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος αναφερόμενος στην ονοματοδοσία των Σκοπίων μετά τη συμφωνία Τσίπρα- Ζάεφ.

Ο κ. Νικολόπουλος δήλωσε: «Με Έλληνα πρωθυπουργό ως… ανάδοχο, τα Σκόπια βαπτίστηκαν Βόρεια Μακεδονία. Είναι μία εξέλιξη που λυπεί κάθε Έλληνα. Διατηρώ την αμετακίνητη θέση μου: Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική. Ούτε "άνω", ούτε "βόρεια", ούτε «πέρα» ούτε "δώθε". Καμία σχέση με την Μακεδονία δεν έχει ένα πλασματικό κακέκτυπό της που βρίσκεται στα βόρεια σύνορα μας και ουδεμία έχει με τον Μ. Αλέξανδρο, το Φίλιππο, τη Βεργίνα και την ιστορική αλήθεια».

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Νικολόπουλος καταλήγει λέγοντας:«Η προσπάθειά μας πρέπει να είναι, αυτή η κατ’ αρχήν συμφωνία Τσίπρα- Ζάεφ, ουδέποτε να επικυρωθεί από την Ελληνική Βουλή» και καλεί «τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, αλλά και κάθε πολιτικό αρχηγό που διαφωνεί με την συμφωνία, να ζητήσουν τις παραιτήσεις όλων των βουλευτών των κομμάτων τους».

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software