Χανιά: Γιούχα δέχθηκε η Κουντουρά για το Σκοπιανό

Χανιά: Γιούχα δέχθηκε η Κουντουρά για το Σκοπιανό

Διαδηλωτές διαμαρτυρόμενοι για τη στάση των ΑΝΕΛ στο θέμα των Σκοπίων, παρευρέθηκαν στην τελετή εγκαινίων των νέων γραφείων του κόμματος στα Χανιά και υποδέχτηκαν την υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά καθώς και άλλα μέλη των ΑΝΕΛ με έντονες αποδοκιμασίες. 

Οι διαδηλωτές συγκεκριμένα συγκεντρωμένοι έξω από τα γραφεία στο Μέγαρο Πάνθεον, με συνθήματα και ύβρεις απαξίωναν τη στάση του κόμματος στη συμφωνία με τα Σκόπια, ενώ στο σημείο υπήρχε έντονη η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, μετά τα εγκαίνια ακολούθησε συνέλευση της νομαρχιακής επιτροπής, η οποία και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 21.30 με τις αστυνομικές δυνάμεις να φυγαδεύουν την υπουργό και ορισμένα στελέχη από πίσω πόρτα χωρίς να γίνεται αντιληπτή η έξοδός της από τους διαδηλωτές. 

Οι διαδηλωτές μόλις κατάλαβαν τι είχε συμβεί ξεκίνησαν να τρέχουν πίσω τους για αρκετή απόσταση στο κέντρο των Χανίων φωνάζοντάς τους.

Η υπουργός σε δηλώσεις της εξαπέλυσε βολές στην αντιπολίτευση για την πρόταση δυσπιστίας σε βάρος της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ, αναφέροντας ότι ήταν μια «υποκριτική πράξη» που στόχο είχε να οδηγήσει τη χώρα σε αποσταθεροποίηση και να ρίξει την κυβέρνηση ενώ υποστήριξε ότι δεν υπάρχει συμφωνία με τα Σκόπια που να έχει τεθεί σε ισχύ και σε περίπτωση που αυτή έρθει στη Βουλή, οι ΑΝΕΛ θα την καταψηφίσουν.

Με πληροφορίες από το flashnews.gr

Powered by TUODY Software