Καλεί τους πολίτες να ρίξουν ντομάτες σε Τσίπρα, Καμμένο και Κοτζιά

Καλεί τους πολίτες να ρίξουν ντομάτες σε Τσίπρα, Καμμένο και Κοτζιά

Μια επιχείρηση, η οικοτεχνία σάλτσας Πορτοκαλλίδη από τις Φέρες του Έβρου προτρέπει τους αγανακτισμένους πολίτες να πάρουν στην κυριολεξία με τις… ντομάτες βουλευτές της συγκυβέρνησης και υπόσχεται και δωράκι σε όσους το πετύχουν.

Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση στο facebook, «όποιος καταφέρει αποδεδειγμένα να περιλούσει με τη βραβευμένη σάλτσα μας έναν από τους τους εξέχοντες βουλευτές ανεξαρτήτου κόμματος που στηρίζει την συμφωνία για την Μακεδονίας», θα κερδίσει 20 κούτες σάλτσας Πορτοκαλλίδη!

Μάλιστα υπάρχουν και τα... bonus, καθώς εάν βουλευτής είναι από Μακεδονία ή Θράκη ο «δράστης» επιβραβεύεται με 5 επιπλέον κούτες, ενώ για τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά το δώρο είναι 10 επιπλέον κούτες.

Και το καλύτερο: Εάν κάποιος καταφέρει να περιλούσει με σάλτσα τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ή τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο τότε το αφεντικό… τρελαίνεται και χαρίζει την επιχείρησή του, που είναι μάλιστα και βραβευμένη!

«Η πρόκληση μας ισχύει 100% για όποιον το πράξει, εμείς αυτό που λέμε το εννοούμε», αναφέρει στην ThessNews ο ιδιοκτήτης της οικοτεχνίας και αγρότης Βασίλης Πορτοκαλίδης, που είναι έτοιμος να επιβραβεύσει τους επίδοξους «δράστες» με τη νόστιμη σάλτσα του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικοτεχνία από τη Θράκη μετρά μόλις δέκα μήνες ζωής, παρέχοντας το προϊόν στη Βόρεια Ελλάδα, ενώ έχει προλάβει να κατακτήσει βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Πηγή: thessnews.gr


Ντροπή...

Ξέρετε, κάποια πράγματα δεν έχουν καθόλου πλάκα, ειδικά όταν εμμέσως, έστω και δια του... χιούμορ, επιχειρούν να "κανονικοποιήσουν" τη βία στην πολιτική ζωή.

Αυτή η εταιρεία ζητεί από το κοινό να πετάξει ντομάτες σε πολιτικούς, ενώ τάχα μου "χαρίζει την επιχείρηση" σε όποιον περιλούσει με σάλτσα ντομάτας τον Τσίπρα ή τον Καμμένο. Αυτή η αθλιότητα έγινε είδηση, όταν η εταιρεία αξιοποίησε γνώση digital marketing (για πρωτάρηδες) με έμφαση στην παλιά καλή πρόκληση.

Πλέον, καλό θα είναι η καλή εταιρεία να βρεθεί άμεσα ενώπιον της Δικαιοσύνης, ώστε το κλίμα βίας -με προπηλακισμούς και λιντσαρίσματα- του 2009-2011 που κάποιοι επιθυμούν να αναβιώσουν να καταπνιγεί προτού αναπνεύσει.

Κι επίσης δεν με νοιάζει αν τώρα τα θύματα της βίας είναι οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ενώ πριν ήταν -ως επί το πλείστον- οι εμπνευστές και οι θύτες.

Με νοιάζει να ζω σε σοβαρή και λειτουργική χώρα, όχι σε χώρα με εκδικητικούς και κομπλεξικούς -ένθεν κακείθεν- πολίτες.

Σχόλιο: Λουκάς Βελιδάκης

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software