Κυρίτσης: Τρελό να πέσει η κυβέρνηση μετά τη μεγαλύτερη επιτυχία της εξωτερικής πολιτικής

Κυρίτσης: Τρελό να πέσει η κυβέρνηση μετά τη μεγαλύτερη επιτυχία της εξωτερικής πολιτικής

«Τρελό» χαρακτήρισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κυρίτσης, το ενδεχόμενο να «πέσει» η κυβέρνηση για την «μεγαλύτερη επιτυχία της εξωτερικής πολιτικής μετά τη μεταπολίτευση».

Σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο Θέμα και σχολιάζοντας την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Γιώργου Λαζαρίδη σημείωσε χαρακτηριστικά: «Να κινδυνεύσει η κυβέρνηση για τη μεγαλύτερη επιτυχία της εξωτερικής πολιτικής μετά τη μεταπολίτευση το θεωρώ περίεργο. Να πέσει η κυβέρνηση γι' αυτό μου φαίνεται τρελό».

Υποστήριξε πως ο κ. Λαζαρίδης θα έπρεπε να παραδώσει την έδρα του: «Όταν κάποιος δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος παραιτείται από την έδρα».

Στην ερώτηση αν ισχύουν διαφορετικά μέτρα και σταθμά με την περίπτωση της Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου που εντάχθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ αφού έφυγε από την Ένωση Κεντρώων, ο κ. Κυρίτσης υποστήριξε ότι «η κυρία Μεγαλοοικονόμου ήρθε σε πολιτική διαφωνία με το κόμμα της, την εξέφρασε και γι' αυτό άλλαξε παράταξη. Ο κ. Λαζαρίδης δεν εξέφρασε πολιτική διαφωνία με τους ΑΝΕΛ είπε "φεύγω, δεν αντέχω" αυτή δεν είναι στάση βουλευτή».

Σημείωσε πως: «Η κυβέρνηση δεν έχει θέμα σταθερότητας ιδίως στο μέτρο που πριν από μια εβδομάδα πήρε ψήφο εμπιστοσύνης» ενώ στην ερώτηση αν φοβάται νέες αποχωρήσεις από το κόμμα του Πάνου Καμμένου απάντησε ότι «δεν παρακολουθώ τον χώρο των ΑΝΕΛ και θεωρώ ότι δεν είναι πιθανό κάτι τέτοιο».

Σχετικά με τη συμφωνία του Eurogroup είπε: «Οι αξιολογήσεις αυτές που θα έχουμε όπως έχουν όλες οι χώρες, ναι αυτές σε εξαμηνιαία βάση, δεν συνδέονται με τη λήψη μέτρων αλλά με συστάσεις. Θα συνεχίσουν να έρχονται και δεν θα μπορούν να επιβάλουν τις απόψεις τους».

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software