ΛΑΕ: Αυθαίρετη και ασύδοτη λειτουργία των δημοσκοπικών εταιρειών

ΛΑΕ: Αυθαίρετη και ασύδοτη λειτουργία των δημοσκοπικών εταιρειών

«Για άλλη μία φορά, η δημοσκόπηση της MRB εξαφανίζει στην κυριολεξία τη Λαϊκή Ενότητα από τις μετρήσεις της. Οι περισσότερες δημοσκοπικές εταιρείες λειτουργούν, εν είδει κερδοσκοπικού καρτέλ, αυθαίρετα, ασύδοτα και χωρίς κανέναν απολύτως έλεγχο, με τη λογική ότι η μιντιοκρατία και το ληστρικό πολιτικό σύστημα μάς πληρώνει και εφόσον μας πληρώνει, ο πελάτης έχει πάντα δίκιο». Αυτό τονίζει, σε γραπτή ανακοίνωσή της, η ΛΑΕ.

«Οι περισσότερες δημοσκοπήσεις δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να συντηρούν τεχνητά και να αναδεικνύουν ως πραγματικό ένα σάπιο, διεφθαρμένο, διαπλεκόμενο, εξαρτημένο και εξωνημένο πολιτικό σκηνικό» προσθέτει η ΛΑΕ και σημειώνει ότι «είναι χαρακτηριστικό ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ καθυβρίζονται χωρίς ουσία για όλα τα θέματα, πλην της γάγγραινας των δημοσκοπήσεων, οι οποίες βρίσκονται στο απυρόβλητο στη μεταξύ τους σκιαμαχία».

«Η ΛΑΕ δεν μετέχει σε αυτό το κακοστημένο και άθλιο παιχνίδι που δίνει τη χαριστική βολή σε ό,τι ελάχιστο έχει απομείνει από δημοκρατία σε αυτήν τη χώρα. Η ΛΑΕ αγωνίζεται για να ανατρέψει όλο το παρακμιακό πολιτικοοικονομικό κατεστημένο και δεν έχει ανάγκη από καμιά δημοσκόπηση και από καμιά δημοσκοπική εταιρεία για να εμφανίσει τη δυναμική της και την αυξανόμενη επιρροή της στον λαό» καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Powered by TUODY Software