Διευθυντής Α' Κλινικής Ευαγγελισμού: Ιατρός πίσω από την πλαστογραφία στην υπόθεση Φλώρου

Διευθυντής Α' Κλινικής Ευαγγελισμού: Ιατρός πίσω από την πλαστογραφία στην υπόθεση Φλώρου

Στην αποκάλυψη ότι γιατρός του Ευαγγελισμού βρίσκεται πίσω από την πλαστογραφία που οδήγησε στην αποφυλάκιση του Αριστείδη Φλώρου και ότι μάλιστα έχει ήδη παραδεχθεί την πράξη του, προέβη ο διευθυντής στην Α΄ Κλινική Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, Σπύρος Ζακυνθινός.

Όπως δήλωσε ο κ. Ζακυνθινός στα «Νέα» «το παραδέχτηκε κατ΄ιδίαν ότι βρίσκεται πίσω από την υπόθεση. Πρόκειται για γιατρό, ο οποίος κατά το παρελθόν απασχολούνταν ως υπότροφος στον Ευαγγελισμό και έπειτα ως συνεργάτης στην κλινική μας. Είναι πολλά χρόνια μαζί μας και αυτό είναι το πιο λυπηρό». 

Ο συγκεκριμένος γιατρός είχε φέρει τον Φλώρο για εξέταση στο νοσοκομείο. Η γνωμάτευση φέρει τη δική του υπογραφή ενώ υπάρχει και το σχετικό βίντεο που αποδεικνύει ότι εκείνος τον συνόδευε στη μελέτη ύπνου» εξηγεί και συμπληρώνει ότι οι αποκαλύψεις ξεκίνησαν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης. 

«Πήγαμε στο Εργαστήριο Ύπνου και ερευνώντας τα αρχεία μας εντοπίσαμε τόσο την πραγματική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε ο Αριστείδης Φλώρος όσο και την εξέταση που εμπεριέχεται στο φάκελο που παραδόθηκε στο ΚΕΠΑ».

Ο κ. Ζακυνθινός εξηγεί στα «Νέα» ότι ο Φλώρος εμφάνισε 27 υπόπνοιες σε διάστημα μιας ώρας, αλλά ο άνθρωπος που έκανε την πλαστογράφηση κατέφυγε σε άλλη εξέταση ασθενή που εμφάνιζε 62 υπόπνοιες την ώρα». 

Powered by TUODY Software