Προβλήματα στην Αττική: Έκλεισαν Ποσειδώνος, Πειραιώς, 110 κλήσεις στην Πυροσβεστική

Προβλήματα στην Αττική: Έκλεισαν Ποσειδώνος, Πειραιώς, 110 κλήσεις στην Πυροσβεστική

Σοβαρά προβλήματα και στην Αττική προκάλεσε το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα.

Η Πυροσβεστική έχει δεχθεί έως τώρα περισσότερες από 110 κλήσεις, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, στην περιοχή της Αττικής, για αντλήσεις υδάτων, κοπές δένδρων και αφαιρέσεις αντικειμένων.

Αργά το βράδυ του Σαββάτου έκλεισε η λεωφόρος Ποσειδώνος.

Επίσης, σύμφωνα με την αστυνομία, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πειραιώς και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από το ύψος της συμβολής με την Πέτρου Ράλλη έως την οδό Χαμοστέρνας.

 

Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων είχαμε για μερικές ώρες στη Λεωφόρο Σαλαμίνας στη Σαλαμίνα από το ύψος της συμβολής με την οδό Αγ. Λαυρεντίου έως το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Θερμοπυλών λόγω καθίζησης.

Καθυστερήσεις και αναβολές δρομολογίων σημειώθηκαν στον Προαστιακό.

Πολύωρες διακοπές στην ηλεκτροδότηση σημειώθηκαν σε Παλλήνη, τμήμα της Αρτέμιδας, Ανάβυσσο, Βριλήσσια, Σούνιο και Μαραθώνα.   

Επίσης, σημειώθηκε ελαφρά σύγκρουση δεξαμενόπλοιου με φορτηγό πλοίο εμπορευματοκιβωτίων, στη θαλάσσια περιοχή του Αγκυροβολίου Πειραιά.

Το δεξαμενόπλοιο που μετέφερε 3.597.087 fuel oil και 556.294 gas oil είναι ελληνόκτητο με 18 Έλληνες πλήρωμα και επρόκειτο να εφοδιάσει το φορτηγό πλοίο σημαία Λιβερίας που ήταν κενό φορτίου και στο οποίο επέβαιναν 32 άτομα πλήρωμα, όλοι αλλοδαποί.

Διακόπηκε, σύμφωνα με την ενημέρωση από την αστυνομία, η κυκλοφορία των οχημάτων στην υπόγεια γέφυρα της παλαιάς παραλιακής, στο ρεύμα προς το Μικρολίμανο, στον Πειραιά, λόγω συσσώρευσης υδάτων.

Το μεγαλύτερο ύψος βροχόπτωσης έχει καταγραφεί στον μετεωρολογικό σταθμό Παπάγου (71 χιλιοστά).  

Σημειώνεται πως σε ισχύ είναι το απαγορευτικό απόπλου από Πειραιά και Ραφήνα.

Ρεπορτάζ του Ant1

 

Powered by TUODY Software