Δείτε το νέο έμβλημα της Νέας Δημοκρατίας

Δείτε το νέο έμβλημα της Νέας Δημοκρατίας

Με ομιλία του προέδρου της, Κυριάκου Μητσοτάκη, η Νέα Δημοκρατία γιόρτασε την επέτειο των 44 χρόνων από την ίδρυση της.

Πριν την ομιλία Μητσοτάκη, προβλήθηκε βίντεο στο οποίο παρουσιάστηκε το νέο έμβλημα του κόμματος.

Ο κ. Μητσοτάκης είπε: «Υποδεχόμαστε το νέο σύμβολο της παράταξής μας που θα μας συντροφεύει στις νέες μάχες. Σηματοδοτεί το ρόλο του κόμματος μας. Ενός κόμματος που είναι ανοιχτό σε νέες ιδέες, που θέλει να ενώσει τους Έλληνες σε μία συμφωνία αλήθειας. Ένα κόμμα που θα γράψει τις πρώτες σελίδες της νέας εποχής. Με το «Ν» της διαρκούς νεότητας και το «Δ» της παντοτινής δημοκρατικής μας αναφοράς.
 
Ένα σήμα που έχει τον παραδοσιακό μας πυρσό σε μία πιο αφαιρετική εκδοχή αλλά τυλίγεται από το γαλάζιο της πατρίδας αλλά και από το λευκό. Το χρώμα που είναι έτοιμο να συνεργαστεί με όλα τα άλλα. Το καινούριο σήμα μας είναι τόσο διακριτό ώστε να ξεχωρίζει από κάθε άλλο αλλά και τόσο αφαιρετικό ώστε να μπορούν να προβάλουν πάνω του κάθε Ελληνα και κάθε Ελληνίδα τις δικές τους ελπίδες. Γιατί αυτό τελικά συμβόλιζε πάντα η ΝΔ,  την ελπίδα του απλού ανθρώπου για μια καλύτερη ζωή».

Το νέο λογότυπο έχει σχεδιαστεί από εθελοντή, ο οποίος δούλεψε πάνω στην ιδέα του να αλλάζει ανάλογα με την περίσταση. Για το λόγο αυτό δεν έχει περίγραμμα.

Δείτε το:


Δείτε την ομιλία Μητσοτάκη


«Είμαστε υπερήφανοι για την προσφορά της παράταξής μας. Ταυτόχρονα όμως νιώθουμε το βάρος της ευθύνης απέναντι στο μέλλον. Οφείλουμε να γίνουμε καλύτεροι. Οφείλουμε να αλλάξουμε. Μόνο έτσι θα διαμορφώσουμε την κοινωνία που μας αξίζει», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προσθέτοντας: «Όραμά μου είναι κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνας να μπορούν να υλοποιούν ελεύθεροι το δικό τους όραμα».

«Σήμερα είναι μαζί μας 150 συμπολίτες μας από το Μητρώο Στελεχών.Δεν ανήκαν στον κομματικό μηχανισμό και δεν είχαν σχέση με την πολιτική, αλλά εμπνέονται από το κοινό μας όραμα και αποφάσισαν να συμπορευτούν μαζί μας. Πολλοί από αυτούς θα είναι στα ψηφοδέλτιά μας», είπε.
 
«Επιμένω στην ανάγκη ενότητας στη βάση, και συνεννόησης στην κορυφή. Επιμένω στην κινητοποίηση του απλού πολίτη, που πρέπει, επιτέλους, να βγει από το τέλμα της απογοήτευσης. Για να συναντηθούμε όλοι στην ίδια διαδρομή που θα φέρει μια φωτεινή μέρα για την Ελλάδα», πρόσθεσε.
 
Στην πρώτη σειρά και δίπλα στον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, κάθισαν εξ αριστερών ο πρώην πρόεδρος Κώστας Καραμανλής και εκ δεξιών του ο πρώην πρόεδρος Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Δίπλα στο κ. Καραμανλή βρισκόταν ο επίσης πρώην πρόεδρος του κόμματος, Αντώνης Σαμαράς.
 
Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο με τις συζητήσεις και τα χαμόγελα να κυριαρχούν μεταξύ των στελεχών. Κώστας Καραμανλής και Ευάγγελος Μεϊμαράκης έστησαν το δικό τους πηγαδάκι, όπως άλλωστε και ο Αντώνης Σαμαράς με τον Κωστή Χατζηδάκη και τον Άδωνι Γεωργιάδη.
 
 
 
 
Powered by TUODY Software