Τι υποστηρίζει η ΑΒ Βασιλόπουλος για την σαλάτα με τον βάτραχο

Τι υποστηρίζει η ΑΒ Βασιλόπουλος για την σαλάτα με τον βάτραχο

Την ύπαρξη ενός βατράχου σε συσκευασία σαλάτας παραδέχθηκε η αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, μετά το σάλο που προκλήθηκε στα social media με την επίμαχη φωτογραφία να γίνεται viral και κεντρική συζήτηση.

Η εταιρεία τοποθετήθηκε με απάντηση στο πρόσωπο που αρχικώς ανάρτησε τη φωτογραφία στο λογαριασμό της.

Σύμφωνα με την απάντηση της εταιρείας, "το συμβάν όντως συνέβη σε κατάστημα μας και έχει μπει στην διαδικασία Red Bag (διαδικασία ποιοτικού ελέγχου προϊόντων). Ο προμηθευτής μας έχει ενημερωθεί σχετικά με το γεγονός, έχει λάβει ήδη τις κατάλληλες ενέργειες και έχει δεσμευτεί ώστε να μην ξανασυμβεί αντίστοιχο γεγονός στο μέλλον. Ως ΑΒ παρακολουθούμε στενά το θέμα με στόχο να διασφαλίζουμε κάθε μέρα την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των προϊόντων μας".

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο αν πρόκειται περί λάθους, καθώς είναι δύσκολο κατά τις διαδικασίες, που περνάει το προϊόν ως τη συσκευασία του, να περάσει απαρατήρητος ένας τόσος μεγάλος οργανισμός και να φθάσει στην φάση της συσκευασίας.

Δεν αποκλείεται, πάντως, και το σενάριο της δολιοφθοράς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βάτραχος παρέμεινε ζωντανός για αρκετές ώρες συσκευασμένος, ενώ πλέον απελευθερώθηκε και επέστρεψε στη φύση.

Powered by TUODY Software