Λαφαζάνης: Σε αποσύνθεση η κυβέρνηση- Φιάσκο η Συμφωνία των Πρεσπών!

Λαφαζάνης: Σε αποσύνθεση η κυβέρνηση- Φιάσκο η Συμφωνία των Πρεσπών!

«Διαλυτική και αποσυνθετική κρίση της κυβέρνησης, η οποία είναι στην ουσία κρίση της πολιτικής της» και «πλήρες αδιέξοδο της εξωτερικής πολιτικής» με πρώτο «το ναυάγιο και το φιάσκο της Συμφωνίας των Πρεσπών» διαπιστώνει σε γραπτή δήλωσή του ο γραμματέας της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης με αφορμή την παραίτηση Κοτζιά.

Σύμφωνα με τον Παν. Λαφαζάνη, η παραίτηση του Ν. Κοτζιά δεν σχετίζεται μόνο με τις τελευταίες αντιπαραθέσεις του με τον Π. Καμμένο και όσα συνέβησαν στο υπουργικό συμβούλιο.

Διαβάστε: Ραγδαίες εξελίξεις: Παραιτήθηκε ο Κοτζιάς- Νέος ΥΠΕΞ ο Τσίπρας που απέστειλε αυστηρά μηνύματα
Διαβάστε: Το παρασκήνιο της παραίτησης Κοτζιά- Οι ολονύχτιες συζητήσεις με συνεργάτες του

«Αυτή η παραίτηση έρχεται πρώτα απ όλα να επιβεβαιώσει και να αναδείξει την βαθιά και ανεπίστρεπτη, διαλυτική και αποσυνθετική κρίση της κυβέρνησης, η οποία είναι στην ουσία κρίση της πολιτικής της. Η παραίτηση του Ν. Κοτζιά, όσο και αν ίδιος επικαλείται λόγους ευθιξίας, κατά βάθος εκφράζει το πλήρες αδιέξοδο της εξωτερικής πολιτικής που μαζί με τον Αλ. Τσίπρα εφάρμοσε και ειδικότερα το αδιέξοδο, το ναυάγιο και το φιάσκο της Συμφωνίας των Πρεσπών» αναφέρει ο γραμματέας της ΛΑΕ.

Σημειώνει επίσης ότι «είναι αδιανόητο η χώρα να διευθύνεται από τον Αμερικανό σταθμάρχη στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ και να πορεύεται ως η Ουκρανία των Βαλκανίων και της Ανατολικής Μεσογείου».:

«Ούτε Τσίπρας ούτε Μητσοτάκης, ούτε ΗΠΑ ούτε Γερμανία ούτε Γερμανοαμερικανοκρατία. Η Ελλάδα χρειάζεται δημοκρατία και εθνική ανεξαρτησία», καταλήγει ο κ. Λαφαζάνης.

Powered by TUODY Software