Στα "λευκά" πολλές ορεινές περιοχές της χώρας- Που το "έστρωσε"

Στα "λευκά" πολλές ορεινές περιοχές της χώρας- Που το "έστρωσε"

Ο χειμώνας μας χτύπησε την πόρτα για τα καλά και τα πρώτα χιόνια "έσκασαν μύτη" σε διάφορες ορεινές περιοχές της χώρας, επιβεβαιώνοντας τις σχετικές προβλέψεις της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το tvstar.gr από το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού, φαίνονται τα πάντα να έχουν καλυφθεί από χιόνι δημιουργώντας ένα πανέμορφο, χειμωνιάτικο σκηνικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκδόθηκε από την ΕΜΥ, έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού


Δείτε το βίντεο με τα χιόνια στον Παρνασσό:Όλα λευκά στη Βασιλίτσα

Ένα άσπρο πέπλο έχει καλύψει τα πάντα στη Βασιλίτσα και όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, η κίνηση των αυτοκινήτων, γίνεται πλέον με δυσκολία.


Χιόνια και στο Βελούχι

Στο Βελούχι, χιονίζει για τα καλά από το πρωί της Παρασκευής. με αποτέλεσμα να ντυθεί στα λευκά το Χιονοδρομικό Κέντρο. Η πρόβλεψη της ΕΜΥ κάνει λόγο για έντονη χιονόπτωση από το Σάββατο έως τη Δευτέρα, από τα 1.000 μέτρα υψόμετρο και πάνω.

Επί ποδός είναι ο στόλος της πολιτικής προστασίας της ΠΕ Ευρυτανίας, για να παρέμβει εάν χρειαστεί. Το κύμα κακοκαιρίας πάντως, είναι ήπιας μορφής και δεν αναμένεται να δυσκολέψει τις μετακινήσεις των οδηγών.

Οι εικόνες είναι στα Περτουλιώτικα λιβάδια και τις κατέγραψε νεαρός κτηνοτρόφος, που βρέθηκε πρωί-πρωί στα λιβάδια του Περτουλίου, προκειμένου να "μαζέψει" τις αγελάδες του.


Στην Πελοπόννησο

Τα πρώτα χιόνια έπεσαν στο Χιονοδρομικό Κέντρο της Ζήρειας στην ορεινή Κορινθία. Ο κεντρικός δρόμος από τα Τρίκαλα Κορινθίας στην Καρυά, ήταν σχεδόν απροσπέλαστος!Στα λευκά έχει ντυθεί και το Μαίναλο

 Φωτογραφίες από: tvstar, kozanimedia.gr, korinthostv,gr, iefimerida.gr

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software