Η 60χρονη ελληνίδα που έστειλε δέμα-βόμβα στην Μέρκελ!

Η 60χρονη ελληνίδα που έστειλε δέμα-βόμβα στην Μέρκελ!

Οχτώ χρόνια μετά, συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, μια 60χρονη για εμπλοκή στην αποστολή δέματος-βόμβα το 2010 στην Άνγκελα Μέρκελ.

Συγκεκριμένα, η σύλληψή της έγινε την περασμένη εβδομάδα, κατόπιν εντάλματος που εξέδωσε ο αρμόδιος Ανακριτής για θέματα τρομοκρατίας.

Η είδηση δεν ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, ωστόσο έγινε γνωστή από δημοσίευμα της ιστοσελίδας της εφημερίδας Το Βήμα, ενώ πηγές της επιβεβαιώνουν την είδηση στο cnn.

Σύμφωνα με το cnn, η 60χρονη διατηρεί κατάστημα στα νότια προάστια της Αθήνας και ουδέποτε είχε απασχολήσει τις Αρχές, ενώ εδώ και λίγες μέρες βρίσκεται στη φυλακή.

Ο ανακριτής εξέδωσε ένταλμα σε βάρος της γιατί, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, βρέθηκε αποτύπωμά της στο βιβλίο που περιείχε τον εκρηκτικό μηχανισμό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τις έρευνες για τον εντοπισμό αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού στο βιβλίο-βόμβα είχαν αναλάβει Γερμανοί πυροτεχνουργοί.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι το 2010 είχαν σταλεί συνολικά 14 παγιδευμένα δέματα σε αξιωματούχους σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software