ΚΙΝΑΛ προς Βαξεβάνη για Γεννηματά: Ελάτε να την φωτογραφήσετε!

ΚΙΝΑΛ προς Βαξεβάνη για Γεννηματά: Ελάτε να την φωτογραφήσετε!

Απάντηση έδωσε το Κίνημα Αλλαγής στον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη, ο οποίος είχε επιτεθεί προσωπικά στην επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής σχολιάζοντας τις φωτογραφίες της Φώφης Γεννηματά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πιο αναλυτικά, ο Νίκος Βοσδογάνης, επικεφαλής του γραφείου Τύπου της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής απάντησε μέσω tweet στον εκδότη-δημοσιογράφο: «Κύριε Βαξεβάνη στις 16.30 θα είναι στο γραφείο, ελάτε να την φωτογραφίσετε».

Είχε προηγηθεί η προκλητική ανάρτηση στο twitter του Κώστα Βαξεβάνη εναντίον της Φώφης Γεννηματά.

«Οι μέχρι γέλωτος πειραγμένες φωτογραφίες της Φώφης δεν είναι απόρροια ματαιοδοξίας. Πρόκειται για συνολικότερη απώθηση της πραγματικότητας. Άλλο είναι πολιτικά και άλλο πιστεύει ότι είναι. Το κακό είναι πως θεωρεί ότι το πιστεύει και ο κόσμος» έγραψε (σ.σ. η σύνταξη είναι του Κ. Βαξεβάνη) έγραψε, αναρτώντας παράλληλα και μια φωτογραφία της επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής.


Η ανάρτηση Βαξεβάνη προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα social media. Πολλοί έσπευσαν να μιλήσουν για σεξιστικό σχόλιο, άλλοι επέκριναν το γεγονός ότι με την ανάρτησή του επέλεξε να μιλήσει για την εξωτερική εμφάνιση μιας πολιτικού και όχι για τις θέσεις της.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software