Μαρτυρίες για εμπλοκή τρίτου ατόμου στη δολοφονία της 21χρονης

Μαρτυρίες για εμπλοκή τρίτου ατόμου στη δολοφονία της 21χρονης

Εμπλοκή τρίτου ατόμου στη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τομπαλούδη, στη Ρόδο, προκύπτει σύμφωνα με δύο μαρτυρίες, σύμφωνα με ρεπορτάζ της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο, μία γυναίκα κατέθεσε ότι είδε τους δύο συλληφθέντες να περνούν έξω από το κατάστημα που εργάζεται και ότι υπήρχε και ένα τρίτο άτομο στο βαν τους.

Επίσης, άλλος μάρτυρας δήλωσε πως είδε παρκαρισμένο το λευκό φορτηγάκι με τρία άτομα μέσα.

Τί κατήγγειλε ο πατέρας 

Έκκληση να εξαρθρωθεί το "κύκλωμα" ή τα "κυκλώματα" που εκμεταλλεύονται κορίτσια που έρχονται στη Ρόδο για να σπουδάσουν από απομακρυσμένες περιοχές, κάνει ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας που έπεσε θύμα δολοφονίας.

Με δηλώσεις του στη Ροδιακή ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη δήλωσε:

"Τώρα δεν ξέρω τι κυκλώματα πιθανόν να υπάρχουν στη Ρόδο τα οποία προσπαθούν να πλησιάσουν κοριτσάκια τέτοιας ηλικίας. Και έχω ακούσει, μου έχουν μεταφέρει, ότι έχουν γίνει και άλλες απόπειρες, δεν ξέρω αυτό θα το διασταυρώσετε εσείς. Αλλά είναι κρίμα και άδικο να χάνονται τέτοιες ζωές. Να βιάζονται και εκβιάζονται κοριτσάκια σαν την κόρη μου τα οποία στέλνονται μόνα τους να σπουδάζουν στο όμορφο νησί σας"

Διαβάστε αναλυτικά  

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software