Δολοφονία Τοπαλούδη: Οι δράστες αλληλοκατηγορούνται!

Δολοφονία Τοπαλούδη: Οι δράστες αλληλοκατηγορούνται!

Μάχη για να αποφύγουν τα ισόβια δίνουν οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Ο 19χρονος Αλβανός και ο 21χρονος Ροδίτης βρέθηκαν για πρώτη φορά μετά την τραγική νύχτα ενώπιον της ανακρίτριας και κανείς τους δεν παραδέχτηκε ότι τη χτύπησε και την πέταξε στα βράχια, όπου και βρέθηκε νεκρή.

Αντιθέτως, ο ένας "τα έριχνε" στον άλλον και σε περισσότερα διαφώνησαν για το πως συνέβη το μοιραίο γεγονός, παρά συνέκλιναν.

Και οι δύο δήλωσαν ότι παρασύρθηκαν χωρίς να καταλάβουν τις προθέσεις του άλλου και βρέθηκαν μπλεγμένοι. 

Τα όσα είπαν συγκεκριμένα στην ανακρίτρια οι δύο κατηγορούμενοι, αποκαλύπτει η εκπομπή "Μαζί σου".

Συγκεκριμένα, αναφέρονται και οι δύο πτυχές, από το πως κλείστηκε το ραντεβού τους το μοιραίο βράδυ, έως το τραγικό τέλος της κοπέλας. 

Όπως μπορεί να ακούσει κανείς και οι δύο δράστες μίλησαν για ένα μαχαίρι, με το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά στο λαιμό η 21χρονη φοιτήτρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν βρέθηκαν τραύματα τέτοιας φύσης κατά τη διάρκεια της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Ο 19χρονος υποστήριζε πως με αυτό το μαχαίρι την χτύπησε ο 21χρονος και το αντίθετο ακριβώς έλεγε ο Ροδίτης κατηγορούμενος…

Στη συνέχεια οι δύο κατηγορούμενοι παραδέχτηκαν ότι αμέσως μετά τα χτυπήματα έφυγαν από τη σπίτι και έβαλαν τη φοιτήτρια στο αυτοκίνητο του πατέρα του 21χρονου, τυλιγμένη με ένα σεντόνι...

Ο 21χρονος είπε χαρακτηριστικά πως πίστευε ότι θα την πάνε σε νοσοκομείο και γι’ αυτό συνεργάστηκε.

Σε ερώτηση της ανακρίτριας, γιατί δεν αντέδρασε όταν διαπίστωσε ότι η διαδρομή τους δεν είχε σχέση με το νοσοκομείο, εκείνος απάντησε "Γιατί είμαι χαζός. Παίρνω κάποια φάρμακα και δεν καταλαβαίνω πολλές φορές".Πως γνωρίστηκαν οι δύο κατηγορούμενοι μεταξύ τους και πως γνώρισαν την Ελένη Τοπαλούδη

Powered by TUODY Software