Δολοφονία φοιτήτριας: Ψάχνουν το νήμα στον ομαδικό βιασμό του 2017

Δολοφονία φοιτήτριας: Ψάχνουν το νήμα στον ομαδικό βιασμό του 2017

Νέα στοιχεία σχετικά με την δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο φέρνει στο φως η RealNews.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι τρεις δράστες που είχαν βιάσει την νεαρή κοπέλα το 2017, φαίνεται ότι διατηρούσαν φιλικές σχέσεις με έναν εκ των κατηγορουμένων για το θάνατο της.

Τη σύνδεση αυτή επιβεβαιώνει και ο θείος του θύματος και δικηγόρος της οικογένειας, Ευάγγελος Γκιουγκής, τονίζοντας ότι «η υπόθεση θα είχε πάρει άλλη τροπή εάν η αστυνομία είχε κάνει τότε τη δουλειά της, όπως πρέπει, όταν είχαν επισκεφτεί το αστυνομικό τμήμα για το καταγγείλουν».

Όπως τονίζει χαρακτηριστικά, «αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι ένας εκ των κατηγορουμένων της δολοφονίας πρέπει να ήξερε κάποιον -αν όχι όλους- από τους βιαστές της. Είναι, λοιπόν, αντιληπτό ότι αν την κρατούσαν στο αστυνομικό τμήμα και έψαχναν τους δράστες δεν θα φτάναμε ως εδώ».

Μετά τα νέα στοιχεία, διεξάγεται έλεγχος για το αν οι αστυνομικοί διενήργησαν τα δέοντα όταν η άτυχη κοπέλα τούς ενημέρωσε για τον βιασμό της, ενώ το γεγονός ότι η Ελένη δεν προχώρησε στην καταγγελία των βιαστών της, δεν αποκλείεται να «ενθάρρυνε» τη μετέπειτα συμπεριφορά των κατηγορουμένων για τη δολοφονία της.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις των φίλων της Ελένης, η 21χρονη είχε πέσει θύμα ομαδικού βιασμού πριν από περίπου ένα χρόνο. Ο βιασμός, μάλιστα, είχε βιντεοσκοπηθεί από τους δράστες.

 

Powered by TUODY Software