Δολοφονία φοιτήτριας: Αυτοτραυματίστηκε στη φυλακή ο Έλληνας κατηγορούμενος

Δολοφονία φοιτήτριας: Αυτοτραυματίστηκε στη φυλακή ο Έλληνας κατηγορούμενος

Τραυματισμένος στο κελί του, στις φυλακές Γρεβενών, βρέθηκε ο 21 ετών Έλληνας κατηγορούμενος για τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, στη Ρόδο

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, συγγενείς του είπαν ότι αυτοτραυματίστηκε μετά από ένα ξέσπασμα που είχε στο κελί του.

“Χτύπησε το κεφάλι στον τοίχο του κελιού του. Στους δικούς του είπε ότι το έκανε γιατί δεν αντέχει άλλο, ότι έχει τρελαθεί. Στην αρχή δεν είχε αντιληφθεί τι είχε γίνει. Όσο περνάει ο καιρός όμως και καταλαβαίνει, τρελαίνεται. Ένα παιδί είναι που από το σπίτι του, ξαφνικά βρέθηκε εκεί μέσα. Δε μπορεί να το αντέξει”, είπε συγγενής της οικογένειας του νεαρού, στον ΑΝΤ1.


Δείτε το σχετικό βίντεο:

 


Σύμφωνα με τον ίδιο συγγενή του νεαρού, ο 19χρονος Αλβανός “ήταν η καταστροφή του”. ” Ο… (Έλληνας) ήταν αγαθός και επιρρεπής και την πάτησε”.

Νεότερα στοιχεία πάντως, δείχνουν ότι κατά τη διάρκεια του βασανισμού της Ελένης Τοπαλούδη, κάποιος κρατούσε την άτυχη κοπέλα και άρα, οι δύο κατηγορούμενοι “συνεργάστηκαν” για το φρικτό φονικό.

Αυτό, δείχνει μεταξύ άλλων και το γεγονός ότι δεν τραυματίστηκαν τα χέρια της άτυχης Ελένης, που όπως φαίνεται, δεν είχε καν την ευκαιρία να παλέψει για τη ζωή της.

Powered by TUODY Software