ΑΝΕΛ: Η ΝΔ να δημοσιοποιήσει την απαντητική της επιστολή στον Κοτζιά

ΑΝΕΛ: Η ΝΔ να δημοσιοποιήσει την απαντητική της επιστολή στον Κοτζιά

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες παρέθεσαν τα "αδιάσειστα", όπως υπογραμμίζουν, στοιχεία, όπως κατατέθηκαν στο ελληνικό Κοινοβούλιο από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο σχετικά με τη στάση της Νέας Δημοκρατίας για το ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ, προκειμένου να έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί ο ελληνικός λαός.

"Πειστήριο πρώτο: επερώτηση βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας που αποδεικνύει περίτρανα ότι οι ίδιοι είναι υποστηρικτές της παραχώρησης του ονόματος της Μακεδονίας στα Σκόπια, αλλά και την παραδοχή τους περί ύπαρξης «Σλαβομακεδόνων»!

Πειστήριο δεύτερο: η απαντητική επιστολή του Πάνου Καμμένου προς τον τότε υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, όταν ζήτησε να ενημερωθεί από όλα τα κόμματα για τη θέση τους στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων" σημειώνει η ανακοίνωση των ΑΝΕΛ.

"Τα δύο κείμενα αποτυπώνουν την αλήθεια, η οποία με έναν εξόχως αποκαλυπτικό τρόπο αναδεικνύει την υποκριτική στάση της Νέας Δημοκρατίας του Κ. Μητσοτάκη και ταυτόχρονα την πάγια και ανυποχώρητη στάση των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του Πάνου Καμμένου στην υπεράσπιση της ιστορικής αλήθειας για τη Μακεδονία" τονίζουν οι ΑΝΕΛ οι οποίοι ζητούν από τη ΝΔ "να δημοσιοποιήσει την αντίστοιχη απαντητική της επιστολή προς τον Νίκο Κοτζιά, όπως της ζητήθηκε κατά την ίδια χρονική περίοδο για να έχει ο ελληνικός λαός τη δυνατότητα να γνωρίζει αυτό που με τόση προσπάθεια παραπλάνησης επιχειρούν να κρύψουν".

"Ο Πάνος Καμμένος και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συνεχίζουμε περισσότερο αποφασισμένοι δίπλα στον ελληνικό λαό να υπερασπιζόμαστε την αλήθεια, τη Μακεδονία, την προοπτική της Ελλάδας και του έθνους μας στο μέλλον" καταλήγουν οι ΑΝΕΛ.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software