Ασθενής έστησε «καρτέρι» και μαχαίρωσε νοσηλεύτρια στο πόδι

Ασθενής έστησε «καρτέρι» και μαχαίρωσε νοσηλεύτρια στο πόδι

Ένα απίστευτο περιστατικό που έλαβε χώρα στον Ερυθρό Σταυρό καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ, με ασθενή που το είχε «σκάσει» από το νοσοκομείο χωρίς εξιτήριο, να γυρίζει μετά από μερικές ώρες πίσω και να στήνει «καρτέρι» σε νοσηλεύτρια την οποία και μαχαίρωσε στο πόδι.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ, ένας χειρουργημένος ασθενής στην αγγειοχειρουργική κλινική του Νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός, είχε φύγει χωρίς να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο την Δευτέρα (14/1) και μερικές ώρες μετά γύρισε και έστησε καρτέρι στην προϊσταμένη του τμήματος την οποία τραυμάτισε.

Ο άντρας όταν άνοιξε η πόρτα του ασανσέρ και αντίκρισε την προϊσταμένη και μια άλλη νοσηλεύτρια ξαφνικά άρχισε να βρίζει την γυναίκα ενώ δεν έμεινε μόνο σε αυτό καθώς την χτύπησε με μαχαίρι στο πόδι προκαλώντας της βαθιά τραύματα.

Αμέσως η τραυματισμένη γυναίκα μαζί με την άλλη νοσηλεύτρια η οποία ήταν μάρτυρας της επίθεσης,  κάλεσαν σε βοήθεια και οι δυο αστυνομικοί που φρουρούσαν ασθενή κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον δράστη και να τον παραδώσουν στην αστυνομία.

Powered by TUODY Software