Δολοφονία Τοπαλούδη: Οι κατηγορούμενοι προσπάθησαν να ξεμοναχιάσουν και δύο ανήλικες

Δολοφονία Τοπαλούδη: Οι κατηγορούμενοι προσπάθησαν να ξεμοναχιάσουν και δύο ανήλικες

Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τους δύο άνδρες, που κατηγορούνται για την άγρια δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο 23χρονος Ροδίτης και ο 19χρονος Αλβανός κατηγορούνται ότι δυο μέρες πριν από το έγκλημα και πολύ κοντά από το σπίτι της Ελένης άρπαξαν με τη βια δυο ανήλικα κορίτσια, τα έβαλαν σε ΙΧ αυτοκίνητο και τα οδήγησαν σε απόμακρο σημείο.

Γονέας που έπεισε τα δυο παιδιά να απευθυνθούν στις αρχές καταγγέλλει στον ΑΝΤ1 ότι δύο ή τρεις ημέρες πριν γίνει η δολοφονία «οι δυο δράστες ήθελαν να ξεμοναχιάσουν τα δύο 17χρονα κορίτσια».

Μάλιστα σημειώνει ότι «τα έβαλαν με το ζόρι μέσα σε ένα μαύρο αυτοκίνητο και δεν τα άφηναν να φύγουν». «Ευτυχώς τους πήραν χαμπάρι και έφυγαν από το σημείο», τονίζει.

Όπως μάλιστα συνεχίζει να καταγγέλλει «έλεγαν στα κορίτσια πιείτε βότκα και θα σας μείνει αξέχαστη η βραδιά. Ευτυχώς τα άφησαν να φύγουν, καθώς τους πήραν χαμπάρι...».

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο 19χρονος Αλβανός, που κατηγορείται και για τον βιασμό -από κοινού με έναν 23χρονο Ρομά- μίας 19χρονης κοπέλας με ειδικές ανάγκες, προφυλακίστηκε.

Powered by TUODY Software