Ρόδος: Προσωρινά κρατούμενος ο 23χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 19χρονης

Ρόδος: Προσωρινά κρατούμενος ο 23χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 19χρονης

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του, με ομόφωνη απόφαση της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου και του Εισαγγελέως Υπηρεσίας ο 23χρονος που κατηγορείται μαζί με τον 20χρονο κατηγορούμενο για την δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, για βιασμό από κοινού μιας 19χρονης κοπέλας.

Μετά την άγρια δολοφονία, την 18η Νοεμβρίου 2018 της 21χρονης φοιτήτριας του τμήματος Μεσογειακών σπουδών, ο 19χρονος , βίασε την 1η Δεκεμβρίου 2018 μαζί με τον 23χρονο, την 19χρονη.

Ο 23χρονος, όπως αναφέρει η εφημερίδα «δημοκρατική» ισχυρίστηκε ότι η ομολογία του δόθηκε κάτω από το καθεστώς αστυνομικής βίας.

Αστυνομική πηγή διέψευσε τον ισχυρισμό του, επισημαίνοντας ότι ο 23χρονος υπέστη πράγματι ξυλοδαρμό αλλά από συγκρατούμενούς του στα κρατητήρια του Α.Τ Ρόδου και κινήθηκε άμεσα η διαδικασία προστασίας του.

Συνοδευόμενος από το συνήγορο που του διόρισε το Πρωτοδικείο Ρόδου, ο 23χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται ως απολύτως αβάσιμες, ανυπόστατες και στηριζόμενες μόνον σε μεθοδευμένες κινήσεις.

Powered by TUODY Software