Μαρτυρία: Ο 19χρονος Αλβανός βίαζε συστηματικά μικρά κορίτσια

Μαρτυρία: Ο 19χρονος Αλβανός βίαζε συστηματικά μικρά κορίτσια

Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη δράση του 19χρονου Αλβανού στη Ρόδο έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Νέα στοιχεία για τον 19χρονο, ο οποίος κατηγορείται για το φρικτό έγκλημα με θύμα την φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη και για το βιασμό 19χρονης ΑΜΕΑ, αποκάλυψε νεαρός Ροδίτης, μιλώντας αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Όπως ανέφερε στην δημοσιογράφο Τασούλα Παπανικολάου, ο 19χρονος βίαζε μικρά κορίτσια και αυτό φέρεται να ήταν κοινό μυστικό στη Ρόδο.

Ο μάρτυρας τον γνώρισε πριν από λίγα χρόνια.

«Έπαιρνε μικρά κοριτσάκια και τα βίαζε βασικά. Ήμασταν με μία κοπέλα. Εγώ ήθελα να πάω Κρεμαστή γιατί ήταν ένα πάρτι και τον ρώτησα αν μπορεί να με πάει αυτός με το αμάξι. Μου είπε "αν έρθει και η μικρή". Πήγαμε εκεί πέρα και έφυγαν αυτοί οι δύο. Μου είπε την άλλη ημέρα ότι πήγε και πήρε κάτι μπύρες και έκανε κινήσεις. Κάθε φορά που έπαιρνε κοπέλες στο αμάξι έκανε κίνηση».

«Ήμασταν στον Ευαγγελισμό παρέα και ήταν ο Λ….μαζί με αυτόν τον Γ… με δύο αμάξια. Στην αρχή ο Λ… έπαιρνε το αμάξι και έκανε χειρόφρενα drift και τέτοια. Μετά έπιασαν συζήτηση με εκείνη την κοπέλα. Ήταν και άλλες δύο και την πήρανε. Μπήκε μέσα αυτή η κοπέλα και ήρθαν μετά από 40 λεπτά -κάπου εκεί- και είπαν ότι τη γ…….»

Ένα μήνα πριν τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, υπάλληλος καφετέριας στη Ρόδο ανακάλυψε ότι δυο κορίτσια ήταν κλειδωμένα στις τουαλέτες. Όταν τις ρώτησε γιατί κλειδωθήκαν, εκείνες του είπαν ότι υπάρχουν δύο άτομα που τις απειλούν. Ο υπάλληλος που γνώριζε τον 19χρονο Αλβανό του ζήτησε να φύγουν. Εκείνος του απάντησε: «Περίμενε bro να φορτώσουμε πρώτα δύο γυναίκες».

 

Powered by TUODY Software