Ξεφεύγει η κόντρα στο Ποτάμι: Στη δημοσιότητα ηχητικό του Ψαριανού

Ξεφεύγει η κόντρα στο Ποτάμι: Στη δημοσιότητα ηχητικό του Ψαριανού

Το Ποτάμι μοιάζει με χείμαρρο πλέον, μόνο που χαρακτηρίζεται από αλληλοκαταγγελίες, κατηγορίες και σχόλια που φτάνουν στα όρια της προσβολής.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης προ διημέρου κατηγόρησε Ψαριανό και Αμυρά ότι έφυγαν από την ΚΟ του Ποταμιού κατ' εντολή της ΝΔ, ο Γρηγόρης Ψαριανός μέσω facebook και πολλών δηλώσεων του απάντησε ότι δεν θέλει να διολισθήσει η συζήτηση στα επίπεδα της "κατινιάς", και τώρα έρχεται ένα ηχητικό ντοκουμέντο να ρίξει νέο λάδι στη φωτιά.

Το μέλος του Ποταμιού, Φωτεινή Λεομπίλα, δημοσίευσε στο twitter ηχογραφημένο απόσπασμα από μία ομιλία του ανεξάρτητου πλέον βουλευτή, Γρηγόρη Ψαριανού στα όργανα του κόμματος πριν από την ψηφοφορία για την Συμφωνία των Πρεσπών

Στο ηχητικό απόσπασμα ακούγεται ο Γρηγόρης Ψαριανός να λέει: «Δεν θέλω να εκβιάσω κανέναν. Ούτε πουθενά είπα τη μαλ@@α που λέει ο ΣΚΑΪ από το μεσημέρι ότι είπε ο Ψαριανός ότι ‘’αν ψηφίσει το Ποτάμι τη συμφωνία εγώ αποχωρώ από το Ποτάμι’’. Δηλαδή ότι είμαι και πέμπτος και εκβιάζω ας πούμε τον καραγκιόζη ότι αν ψηφίσεις, θα σου διαλύσω το κόμμα. Αυτά δεν υπάρχουν. Δεν κάνω τέτοια».

Η Φωτεινή Λεομπίλα συνόδευσε την ανάρτηση και με το σχόλιο: «Όχι Γρηγόρη μου... εσύ δεν κάνεις τέτοια, κάνεις χειρότερα... Και εκβίασες και καραγκιοζάκος αποδείχτηκες και κατάφερες τη διάλυση της Κ.Ο του Ποταμιού σε αγαστή συνεργασία με τον Αμυρά κατ' εντολήν της Πειραιώς. Καλοφόρετοι και οι δύο εκεί στη ΝΔ! να τους χαίρεστε!».

Διαβάστε: Ποτάμι: Ο Άδωνις πίεσε Ψαριανό και Αμυρά

Η πρώτη αντίδραση προήλθε από τον κ. Ψαριανό, ο οποίος μιλώντας στο Action 24 έκανε λόγο για απαράδεκτη ενέργεια να κυκλοφορήσουν ηχογραφημένα αποσπάσματα από τα όσα ειπώθηκαν στην κλειστή σύσκεψη του Πολιτικού Συμβουλίου.

Εξήγησε δε ότι δεν έφυγε από το Ποτάμι, αλλά ότι κατέστη ανεξάρτητος ούτως η άλλως, αφού η προηγηθείσα αποχώρηση του Γιώργου Αμυρά, είχε καταργήσει την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, όπως προβλέπει ο Κανονισμός της Βουλής.


Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα

Powered by TUODY Software