Δήμος Θεσσαλονίκης: Προβάδισμα Ταχιάου έναντι Νοτοπούλου σε δύο γκάλοπ

Δήμος Θεσσαλονίκης: Προβάδισμα Ταχιάου έναντι Νοτοπούλου σε δύο γκάλοπ

Προβάδισμα για τον υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας Νίκο Ταχιάο δείχνουν νέες δημοσκοπήσεις για τον δήμο της Θεσσαλονίκης

Ο κ. Ταχιάος που διεκδικεί στις φετινές εκλογές τον δημαρχιακό θώκο με τη στήριξη της ΝΔ εμφανίζεται πρώτος, τόσο στη δημοσκόπηση της Marc για την εφημερίδα Πρώτο Θέμα, όσο και της Alco για λογαριασμό του Newsit.

Στη δημοσκόπηση του «Πρώτου Θέματος» ο Νίκος Ταχιάος, προηγείται στην πρόθεση ψήφου με ποσοστό 21,6%, με την Κατερίνα Νοτοπούλου να ακολουθεί με 11%.

Στην τρίτη θέση, με ποσοστό 8,8%, είναι ο υποψήφιος με το Κίνημα Αλλαγής, Σπύρος Βούγιας, ενώ στην τέταρτη θέση και με ποσοστό 8,1% βρίσκεται ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Ορφανός.

Ακολουθούν ο πρώην περιφερειάρχης, Παναγιώτης Ψωμιάδης 6% και ο πρώην αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας με 5,5%.

Πιο χαμηλά εμφανίζονται ο υποψήφιος του ΚΚΕ Σωτήρης Ζαριανόπουλος (2,7%), ο κεντροαριστερός Πέτρος Λεκκάκης (2,3%), ο πρώην κεντροδεξιός αντιπεριφερειάρχης Χάρης Αηδονόπουλος (2,1%), ο δημοτικός σύμβουλος Μάκης Κυριζίδης (1,6%) και ο Μιχάλης Τρεμόπουλος (1,6%).

Ταυτόχρονα, σε δημοσκόπηση του Newsit, προηγείται και πάλι ο Νίκος Ταχιάος με 14%, αλλά με μικρότερη διαφορά από τον δεύτερο ο οποίος αυτή τη φορά είναι ο Γιώργος Ορφανός με 10,1%. Ακολουθεί η Κατερίνα Νοτοπούλου με 9,5%, τέταρτος είναι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης με 7,8%, στην πέμπτη θέση είναι ο Σπύρος Βούγιας με 7,7%.

Με μικρότερα ποσοστά ακολουθούν οι Κωνσταντίνος Ζέρβας (3,5%), Σωτήρης Ζαριανόπουλος (3,1%), Γιάννης Κουριαννίδης (2,4%), Χάρης Αηδονόπουλος (1,8%), Γιάννης Νασιούλας (1,4%), Βασίλης Μωυσίδης και Μιχάλης Τρεμόπουλος με 1%.

Πηγή: Thessnews.gr

 

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software