Το βίντεο του Κουίκ με χουντικούς και η σχέση του με τον Καμμένο

Το βίντεο του Κουίκ με χουντικούς και η σχέση του με τον Καμμένο

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που ανέβασε στο twitter ο Πάνος Καμμένος, με τον Τέρενς Κουίκ να παίρνει συνεντεύξεις από τους χουντικούς Παττακό, Λαδά και Ασλανίδη

Το βίντεο δείχνει τον Τέρενς Κουίκ να παίρνει συνέντευξη από τον δικτάτορα Στυλιανό Παττακό ενώ είχε επιμεληθεί και το ρεπορτάζ για την επιστροφή της εθνικής ομάδας Στίβου που είχε έρθει πρώτη στους Βαλκανικούς Αγώνες που είχαν διεξαχθεί στη Σμύρνη.

Στο βίντεο φαίνεται ο Τέρενς Κουίκ να ζητά τη γνώμη και άλλων δύο χουντικών, του Κωνσταντίνου Ασλανίδη, τον οποίο χαρακτηρίζει «αρχιτέκτονα της επιτυχίας» και του Ιωάννη Λαδά."Δεν θα γκρέμιζα το σπίτι μου, όμως..."

Ο Τέρενς Κουίκ ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχουν περιθώρια συνεργασίας με τον Πάνο Καμμένο. Μιλώντας στον Real fm, είπε μεταξύ άλλων:

«Αυτό που είπα ότι δεν θέλω να λέω πράγματα για ανθρώπους που δούλεψα μαζί, ισχύει πάνω απ’ όλα για τον Πάνο Καμμένο. Είναι ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας, πατριώτης και αυτό το υπογραμμίζω». Συμπλήρωσε, μάλιστα, ότι δεν άφησε καμία αιχμή για τον Πάνο Καμμένο λέγοντας: «…Στο κάτω – κάτω της γραφής είναι από τους ελάχιστους που σηκώνουν ανάστημα απέναντι σε όλο αυτό το διεφθαρμένο σύστημα και κυρίως σε εκείνους που θέλουν να παίζουν τον ρόλο του νταβατζή στη δημόσια ζωή».

Τόνισε πάντως ότι εδώ και 15 ημέρες μέσω ενδιάμεσου γιατί δεν ήθελε να μιλήσει απευθείας, είχε καταστήσει σαφές στον Πάνο Καμμένο σε καθημερινή βάση, ότι με την ορκωμοσία του δεν θα δήλωνε ανεξαρτητοποίηση και θα παρέμενε.

Είπε χαρακτηριστικά:

«…γιατί ξέρετε κάτι; Μπορεί να με έδιωξαν με τον τρόπο και μάλιστα χειροκροτώντας όρθιοι στο Εθνικό Συμβούλιο τον Οκτώβριο από τους ΑΝΕΛ και με αυστηρά λόγια και με χαρακτηρισμούς που δεν μου αρμόζουν όλους αυτούς τους μήνες, αλλά καθώς θα έκλεινε η πόρτα του σπιτιού πίσω, ενός σπιτιού που έχτισε με πολύ κόπο ο Καμμένος, που έβαλα όμως και εγώ πολλά λιθαράκια μέσα, δεν θα το γκρέμιζα. Θα έμενα εκεί και από εκεί και πέρα θα ήταν απόφαση άλλου αν θα με διαγράψει ή όχι. Εγώ έκανα αυτό που θα έπρεπε να κάνω πολιτικά και ηθικά. Από εκεί και πέρα τα πράγματα ήρθαν αλλιώς, και έτσι το έλυσε η ζωή το θέμα».

Powered by TUODY Software