ΜέΡΑ25: Αυτή είναι η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη

ΜέΡΑ25: Αυτή είναι η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη

«Δύο αμετακίνητους ηθικούς πυλώνες έχει η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη. Tην αλλεργία στο αλόγιστο ξόδεμα χρημάτων (όπως μαρτυρούν τα θηριώδη θαλασσοδάνεια του κόμματος) και την εμμονική στοχοπροσήλωση στην αλήθεια (όπως μαρτυρά η συμπερίληψη του Mr. Fake News Γιάννη Λοβέρδου στα ψηφοδέλτιά της)».

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κίνημα του Γιάνη Βαρουφάκη, ΜέΡΑ25. 

«Οι δύο αυτοί ηθικοί βράχοι ενώθηκαν χθες σαν άλλες συμπληγάδες, για να λιώσουν το "λαϊκιστή" Έβο Μοράλες, που σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του κόμματος διαβιεί σε ένα πολυώροφο παλάτι εκατομμυρίων ευρώ την ώρα που ο Βολιβιανός λαός πεινάει», σημειώνει η ανακοίνωση και συνεχίζει:

«Λίγο βέβαια να σκαλίσει κανείς την ακρίβεια της πληροφορίας, θα ανακαλύψει ότι πρόκειται για κτήριο που συστεγάζει πολλά υπουργεία και κρατικές υπηρεσίες, εξοικονομώντας γύρω στα είκοσι εκατομμύρια το χρόνο. Αλλά η πρόθεση είναι που μετράει.

Γι’ αυτό έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη ότι η ευαίσθητη σε ζητήματα εξωφρενικής σπατάλης χρημάτων Νέα Δημοκρατία, θα βγάλει άμεσα και μια ανακοίνωση για το κτίριο της ΕΚΤ, μια φαραωνική κατασκευή που στοίχισε 1.4 δις εν μέσω Κρίσης. (7 χιλιάρικα το μέτρο για όσους αναρωτιούνται).

Από το ύψος των 45 ορόφων του, κάποιος σαν τον κύριο Ντράγκι μπορεί να έχει την απαραίτητη απόσταση απ’ τους θνητούς του πεζοδρομίου για να παίρνει αποφάσεις όπως ο στραγγαλισμός των τραπεζών τους όταν η κυβέρνηση δεν είναι της αρεσκείας του. («Space to Think» ήταν ο ακριβής όρος που χρησιμοποίησε το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για να καλύψει την άρνηση του κ. Ντράγκι να δημοσιοποιήσει τη γνωμοδότηση που ζήτησε κι έλαβε για να στραγγαλίσει τις Ελληνικές Τράπεζες το καλοκαίρι του ‘15).

Μια και οι άλλοι δύο πυλώνες της πολιτικής πρότασης του κ. Μητσοτάκη είναι η προστασία των Εθνικών Συμφερόντων και η προσήλωση στη Νομιμότητα, περιμένουμε να ενώσει τη φωνή του στο αίτημα του κ. Βαρουφάκη και του ευρωβουλευτή Fabio de Masi για τη δημοσιοποίηση της εξωτερικής νομικής εισήγησης που ζήτησε και έλαβε ο κ. Ντράγκι για να μάθει αν η κίνηση στην οποία προέβη ήταν…νόμιμη».

Και καταλήγει η ανακοίνωση:

Στην τελική, ο κ. Μητσοτάκης φιλοδοξεί να πάρει στα χέρια του το τιμόνι της χώρας. Θα ήταν κρίμα αν ευοδωθεί η επιθυμία του, να του στερήσει κάποιος ανεξέλεγκτος Κεντρικός Τραπεζίτης «the space to think».

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software