Μαρτυρία ανήλικης: Έτσι μπλέχτηκα στο κύκλωμα μαστροπών

Μαρτυρία ανήλικης: Έτσι μπλέχτηκα στο κύκλωμα μαστροπών

Με το δέλεαρ της συμμετοχής σε βίντεο κλιπ γνωστού ραπ τραγουδιστή, προσεγγίστηκε αρχικώς η ανήλικη μαθήτρια, η οποία είχε μπλεχτεί στα δίκτυα του κυκλώματος μαστροπών που εξιχνίασε η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με την κατάθεση της, το νεαρό κορίτσι το οποίο μετακόμισε σχετικά πρόσφατα στην Αθήνα με την μητέρα της και τον σύντροφο της, το 2018 σε ένα μπαρ γνώρισε άνδρα, φερόμενο ως υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του μαγαζιού, ο οποίος την ενέπλεξε με το κύκλωμα πορνείας.

«Μια μέρα συναντηθήκαμε και βγήκαμε βόλτα. Μου είπε μια φορά να παίξω σε βίντεο κλιπ γνωστού ράπερ, που ήταν φίλος του και συμφώνησα. Όταν πήγαμε για το βίντεο κλιπ ήταν άλλες δυο κοπέλες μαζί. Αφού ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα μας είπε να πάμε σε ένα σπίτι στα νότια προάστια για να πληρωθεί. Κάποιες φορές μετά πήγαμε σε εκείνο το σπίτι», σημειώνει.

Η ίδια, όπως αναφέρει, είχε ψευδώς δηλώσει ότι ήταν 18 ετών, δέχθηκε πρόταση να εργαστεί ως εκδιδόμενη από τον φερόμενο φίλο του υπεύθυνου δημοσίων σχέσεων.

Ο εν λόγω την πληροφόρησε πως διαχειριζόταν ιστοσελίδα στην οποία εργάζονταν 30 κοπέλες.

«Μου είπε ότι είναι σάιτ συνοδών. Μου είπε να βγάλουμε γυμνές φωτογραφίες, ότι θα εργαζόμουν όποτε ήθελα, θα είχα οδηγό και θα έπαιρνα 60 από τα 130 ευρώ», λέει.

Δύο εβδομάδες αργότερα  το κορίτσι μετέβη στο σπίτι των νοτίων προαστίων όπου και έκανε φωτογράφηση.

Οι φωτογραφίες δημοσιοποιήθηκαν στην ιστοσελίδα στις αρχές του 2019.

«Τότε άρχισα να εργάζομαι. Εγώ είχα το ψευδώνυμο Στέφη. Εργάστηκα συνολικά πέντε ημέρες κι έκανα περίπου τρία με τέσσερα ραντεβού...», λέει, συμπληρώνοντας πως άμεσα θέλησε να ξεφύγει από το κύκλωμα και ζήτησε να αποδεσμευτεί επικαλούμενη υποχρεώσεις.

«Σταμάτησα γιατί δεν μου άρεσε. Έστειλα μήνυμα στον επικεφαλής του γραφείου ότι ήθελα να σταματήσω γιατί είχα αγώνες χορού. Μου είπε να βρούμε λύση, αλλά του είπα ότι δεν προλάβαινα. Μου έστειλε μια φορά μήνυμα στο Instagram αλλά δεν του απάντησα...», επισήμανε.

Powered by TUODY Software