Χαλάνδρι-τραγωδία: Βεβαρυμένο ψυχολογικό προφίλ είχε ο 27χρονος

Χαλάνδρι-τραγωδία: Βεβαρυμένο ψυχολογικό προφίλ είχε ο 27χρονος

Η ταραγμένη σχέση του 27χρονου με την εν διαστάσει σύζυγό του και ψυχολογικά προβλήματα που φέρεται να είχε φαίνεται πως τον οδήγησαν να αφαιρέσει τη ζωή του τετράχρονου γιου του και στη συνέχεια να αυτοκτονήσει, σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με την οικογενειακή τραγωδία που διαδραματίστηκε στο σπίτι της οδού Τυμφρηστού, στο Χαλάνδρι.

Ο 27χρονος είχε χάσει από μικρός τον πατέρα του και αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, για τα οποία δεν είχε λάβει βοήθεια.

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, ο ιατροδικαστής εκτιμά πως το έγκλημα συνέβη αρκετές ώρες πριν αποκαλυφθεί και συγκεκριμένα τις πρωινές ώρες

Ο 27χρονος πυροβόλησε το αγοράκι του με κλεμμένη κυνηγετική καραμπίνα, πάνω στο κρεβάτι του και ύστερα έδωσε τέλος στην ζωή του με το ίδιο όπλο, ακριβώς δίπλα του.

Γύρω στις 09.00 το πρωί, η σύζυγος του 27χρονου και μητέρα του παιδιού, 21 ετών, Ρομά, επειδή δεν απαντούσαν στο τηλέφωνο, πήγε στο σπίτι μαζί με την αδελφή της και όταν άνοιξε με τα κλειδιά της, βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.

Η νεαρή γυναίκα έπαθε σοκ, ενώ ειδοποιήθηκε η Αστυνομία που έσπευσε στο σημείο.

Σοκ έπαθε και η μητέρα του 27χρονου όταν πληροφορήθηκε τι συνέβη και όπως και η 21χρονη παρακολουθείται από ψυχολόγους ενώ μεταφέρθηκαν και σε νοσοκομείο για να τους παρασχεθεί ψυχολογική υποστήριξη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open TV, το προηγούμενο βράδυ του φόνου και της αυτοκτονίας, προηγήθηκε καβγάς ανάμεσα στο ζευγάρι, για άγνωστο λόγο. 

Πάντως ο 27χρονος δεν έχει αφήσει σημείωμα, που να εξηγεί την πράξη του.

Ρεπορτάζ του Ant1

Φωτογραφίες από το ΑΜΠΕ

Όπως προέκυψε από την προανάκριση της Αστυνομίας, το ζευγάρι, που είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο, ήταν σε διάσταση εδώ και ένα χρόνο περίπου, για προβλήματα που προέκυψαν μεταξύ τους.

Ωστόσο υπήρχε επαφή και η μητέρα πήγαινε συχνά στο σπίτι, όπου ζούσε ο πατέρας με το παιδί.

Ο 27χρονος εργαζόταν παλιά σε σούπερ μάρκετ, αλλά τελευταία εργαζόταν μόνο περιστασιακά.

Η καραμπίνα με την οποία διαπράχθηκε το έγκλημα και η αυτοκτονία, όπως διαπιστώθηκε είχε κλαπεί το 2018 από σπίτι στην Παλλήνη και είχε δηλωθεί κλοπή από τον Ρομά ιδιοκτήτη της.

Το πως βρέθηκε στα χέρια του 27χρονου αποτελεί αντικείμενο έρευνας από την Αστυνομία.

Ρεπορτάζ του Open Tv

 

 

Ρεπορτάζ της ΕΡΤ

Powered by TUODY Software