Δολοφονία Μακρή: Γιατί παραιτήθηκε ο δικηγόρος του Βούλγαρου- Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Δολοφονία Μακρή: Γιατί παραιτήθηκε ο δικηγόρος του Βούλγαρου- Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Την Τρίτη αναμένεται να απολογηθεί ο 31χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, που κατηγορείται για τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, στη Βούλα, τον περασμένο Οκτώβριο.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε ενώπιον της 19ης Τακτικής Ανακρίτριας, μετά από προθεσμία που ήδη είχε λάβει, από την οποία, ωστόσο, ζήτησε νέα προθεσμία, καθώς ο συνήγορος που είχε διορίσει παραιτήθηκε από την υπεράσπισή του.

Ο δικηγόρος Αποστόλης Λύτρας, σε δήλωσή του στους δημοσιογράφους, ανέφερε πως δεν θα εκπροσωπήσει τον κατηγορούμενο, χωρίς να θελήσει να διευκρινίσει τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφασή του.

Μετά την παραίτηση του συνηγόρου, στον 31χρονο, ο οποίος συναίνεσε στην επιπλέον κράτησή του, δόθηκε νέα προθεσμία ώστε να βρει νέο δικηγόρο και να απολογηθεί αύριο Τρίτη.

Αποκλειστικές πληροφορίες του nooz αναφέρουν ότι την υπεράσπιση του 31χρονου θα αναλάβει ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Ο φερόμενος ως εκτελεστής του Γιάννη Μακρή, σύμφωνα με πληροφορίες του nooz, είναι απογοητευμένος από την εξέλιξη της κράτησης του, ενώ στο πλευρό του βρίσκονται η μητέρα και η σύζυγος του.


Μια απόδειξη αγοράς ρούχων οδήγησε στον Βούλγαρο για τη δολοφονία Μακρή

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι οι Αρχές έφθασαν στα ίχνη του χάρη σε μια απόδειξη αγοράς ρούχων που βρήκαν σε ξενοδοχείο λίγα μόλις 24ωρα μετά τη δολοφονία.

Αναλύοντας τους κωδικούς της απόδειξης με ημερομηνία την προηγουμένη της δολοφονίας διαπίστωσαν πως τα ρούχα που είχαν αγοραστεί ήταν αυτά που φορούσε ο δολοφόνος.

Έτσι, οι αστυνομικοί έφτασαν στο συμπέρασμα πως ο εκτελεστής είναι το ίδιο πρόσωπο με τον αυτόν που αγόρασε τα ρούχα.

Από τις έρευνες προέκυψε ότι ο 31χρονος έφτασε στην Ελλάδα, μαζί με τον 35χρονο αδελφό του, από τη Σόφια στις 12 Οκτωβρίου του 2018 και για 19 ήμερες παρακολουθούσαν τον επιχειρηματία, ώστε να είναι βέβαιοι πως θα εκτελέσουν με επιτυχία το συμβόλαιο θανάτου που είχαν αναλάβει.

Την επομένη της εν ψυχρώ δολοφονίας τα δυο αδέλφια επέστρεψαν στην Σόφια.

Ο 31χρονος φέρεται να κρατά το στόμα του κλειστό, ενώ η Αστυνομία αναζητά στοιχεία για το κίνητρο αλλά και τον άνθρωπο που έδωσε την εντολή για την δολοφονία του Γιάννη Μακρή.

Μετά τη σύλληψη του 31χρόνου το απόγευμα της Τρίτης στη Γλυφάδα, οι αστυνομικοί προσπαθούν να διαπιστώσουν το κίνητρο της δολοφονίας και να εντοπίσουν τον ηθικό αυτουργό.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software