Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Ο εγκέφαλος της μαφίας των φυλακών ομολογεί την εμπλοκή του κι απειλεί τον Τσοβόλα

Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Ο εγκέφαλος της μαφίας των φυλακών ομολογεί την εμπλοκή του κι απειλεί τον Τσοβόλα

Νέα αποκαλυπτική συνομιλία από την «Κόζα Νόστρα» των φυλακών Κορυδαλλού βλέπει το φως της δημοσιότητας με πρωταγωνιστή τον Κλοντιάν Λεκοτσάι που φέρεται να ήταν ο ηθικός αυτουργός στη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Ο Αλβανός κακοποιός πιστεύει ότι η έρευνα της αντιτρομοκρατικής έγινε μετά από την καταγγελία του Δημήτρη Τσοβόλα για τον σε βάρος του εκβιασμό από την εγκληματική οργάνωση.

Σε τηλεφωνική συνομιλία, μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης, με δικηγόρο του Πειραιά, αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ο κ. Τσοβόλας «θα βρει το μπελά του…».

Το πιο αποκαλυπτικό ωστόσο είναι το γεγονός ότι σε αυτήν τη συνομιλία, ο ηθικός αυτουργός παραδέχεται την εμπλοκή του στη δολοφονία Ζαφειρόπουλου.

Ο Αλβανός αρχιμαφιόζος ήθελε να φορτώσει τη δολοφονία στον νεκρό συγκρατούμενό του, τον οποίο κατέσφαξαν τα πρωτοπαλίκαρά του μέσα στο σωφρονιστικό ίδρυμα, ωστόσο σε αυτήν τη συνομιλία, πάνω στον εκνευρισμό του, αποκαλύπτει την αλήθεια.

Εγκέφαλος μαφίας: Με είχαν πιάσει στον ύπνο γιατί είχαμε «μουσαφίρηδες» σήμερα.

Άνδρας: Ναι κάτι άκουσα, ναι κάτι άκουσα.

Εγκέφαλος μαφίας: Ναι, μου το έκανε ο κύριος ο γκάγκστερ ο Τσοβόλας.

Άνδρας: Ποιος;

Εγκέφαλος μαφίας: Ο Δημήτρης ο Τσοβόλας μου την έκανε.

Άνδρας:  Γιατί;

Εγκέφαλος μαφίας: Επτά χιλιάρικα και του τα ζήτησα τα λεφτά και μου έστειλε αυτούς. Τώρα θέλω εβδομήντα, θα βρει το μπελά θα τον κάνω... σαν τον άλλο...

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software