Θάνατος φοιτήτριας στο Αιγάλεω: Εξελίξεις από τις κάμερες ασφαλείας

Θάνατος φοιτήτριας στο Αιγάλεω: Εξελίξεις από τις κάμερες ασφαλείας

Ραγδαίες εξελίξεις προκύπτουν στην υπόθεση του θανάτου της φοιτήτριας στο Αιγάλεω. Οι Αρχές αναζητούν το πρόσωπο - κλειδί, στο οποίο η κοπέλα φέρεται να παρέδωσε τα προσωπικά της αντικείμενα, μελετώντας το υλικό από κάμερα ασφαλείας, που βρίσκεται στην είσοδο του σπιτιού της.

Το χρονικό

Η 22χρονη φοιτήτρια Ψυχολογίας είχε βρεθεί νεκρή στο διαμέρισμά της στο Αιγάλεω στις 23 Μαρτίου. Είχε μια σακούλα στο κεφάλι και στο εσωτερικό της ένα σωληνάκι που κατέληγε σε φιάλη με ήλιον.

Η νεαρή μίλησε για τελευταία φορά στο τηλέφωνο με τη μητέρα της δύο μέρες νωρίτερα. Στη συνέχεια δεν απαντούσε στις κλήσεις των γονιών της και εκείνοι έφθασαν στην Αθήνα για να την αναζητήσουν.

Παρουσία αστυνομικού, μάλιστα, άνοιξαν το διαμέρισμά της και βρέθηκαν μπροστά στη σορό του νεκρού παιδιού τους. Στο χώρο που ήταν τακτοποιημένος, εντοπίστηκε ένα σημείωμα απελπισίας της φοιτήτριας, στο οποίο έγραφε πόσο απογοητευμένη ήταν από την κοινωνία.

Οι αρχικές εκτιμήσεις έδειχναν αυτοκτονία, όμως, η υπόθεση πήρε άλλη τροπή, όταν διαπιστώθηκε πως από τους διαδικτυακούς λογαριασμούς της είχαν διαγραφεί επαφές και φωτογραφίες, που παρέπεμπαν σε κυκλώματα σατανιστών.

Powered by TUODY Software