Επίθεση με ρόπαλα σε αστυνομικούς της ΔΙΑΣ στην Βούλα- Τέσσερις αστυνομικοί τραυματίες

Επίθεση με ρόπαλα σε αστυνομικούς της ΔΙΑΣ στην Βούλα- Τέσσερις αστυνομικοί τραυματίες

Συνολικά τέσσερις αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά κατά τη διάρκεια του επεισοδίου που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής επί της οδού Πλαπούτα 10-12, στη Βούλα μεταξύ ανδρών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και περίπου 10-15 νεαρών.

Η αστυνομία δέχτηκε αρχικά κλήση από τη γειτονιά για την παρουσία ατόμων που κρίθηκε ύποπτη η συμπεριφορά τους επί της οδού Πλαπούτα στην Βούλα. Συγκεκριμένα ήταν περίπου 10 με 15 νεαροί, οι οποίοι κάθονταν απέναντι από ένα σχολείο και είχαν εριστική συμπεριφορά.

Μόλις έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί, πήγαν να ελέγξουν τους νεαρούς και εκείνοι φέρονται να τους έβρισαν και να τους επιτέθηκαν. Ακολούθησε συμπλοκή και μάλιστα ένας νεαρός επιτέθηκε και χτύπησε στο πρόσωπο έναν αστυνομικό.

Οι συνάδελφοί του αμέσως επενέβησαν και προχώρησαν στην προσαγωγή δέκα ατόμων, τους οποίους οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης και εξετάζονται για να διαπιστωθεί τι σκοπό είχαν εκεί και ποιοι οι λόγοι που επιτέθηκαν στους αστυνομικούς.

Σε έρευνα που ακολούθησε στον χώρο του επεισοδίου βρέθηκε πεταμένη μία σακούλα με γκαζάκια την οποία εξετάζεται αν την πέταξαν οι νεαροί που συμμετείχαν στο επεισόδιο.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software