Αυγενάκης: Ο κ. Τσίπρας κόβει κορδέλες σε εγκαίνια βιτρίνας

Αυγενάκης: Ο κ. Τσίπρας κόβει κορδέλες σε εγκαίνια βιτρίνας

«Είναι ντροπή ο Πρωθυπουργός της χώρας συνοδευμένος από τον Παύλο Πολάκη να κάνει περιοδείες και να κόβει κορδέλες σε εγκαίνια βιτρίνας», ανάφερε ο Λευτέρης Αυγενάκης σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100.3.

Ο γραμματέας της ΝΔ σημείωσε πως η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις σε έργα υποδομών στην Κρήτη, τα οποία και πρέπει να γίνουν άμεσα χωρίς προκαταλήψεις και δογματισμούς, αλλά με ρεαλιστικές προτάσεις.

«Πρέπει να δρομολογηθούν από μία υπεύθυνη κυβέρνηση, την επόμενη κυβέρνηση της χώρας, με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη», είπε τονίζοντας πως ο δρόμος Ηράκλειο-Μεσαρά, είναι ένα έργο ύψιστης σημασίας για τη Μεσαρά, αλλά και για ολόκληρο τον νομό.

«Έργο το οποίο έπειτα από δύο διαδοχικές παρατάσεις βρίσκεται στην "κόψη του ξυραφιού", με την χώρα μας να κινδυνεύει να επιστρέψει 71 εκατ. ευρώ εξαιτίας της ολιγωρίας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, των κ.κ. Τσίπρα και Σπίρτζη κατά τη διετία 2015-2017.

Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Σπίρτζης ξεχνούν να πουν ότι και σε αυτό το έργο (σ.σ. δρόμος Ηρακλείου-Μεσαράς) τον θεμέλιο λίθο έβαλε ο κ. Σουφλιάς. Ξεχνούν επίσης, πως το έργο "εγκαινιάστηκε" με καθυστέρηση δύο χρόνων, με δική τους ευθύνη και χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί σημαντικά παράπλευρα έργα όπως οι συνδέσεις με τα χωριά της περιοχής.

Αναφορικά με έναν έργο του ΒΟΑΚ, τον δρόμο Γουρνών - Χερσονήσου ο κ. Τσίπρας, παρέλειψε να μας πει πως είναι ακόμα ένα έργο που ξεκίνησε επί Νέας Δημοκρατίας το Φθινόπωρο του 2012 και το οποίο επίσης εγκαινιάζεται ημιτελές, καθώς δεν έχουν ολοκληρωθεί βασικά τμήματά του όπως συνδέσεις και κόμβοι.

Επιπλέον, το έργο "παραδίδεται" με δύο χρόνια καθυστέρηση, καθώς το Υπουργείο Υποδομών δεν τήρησε τα χρονοδιαγράμματα και δεν αντιμετώπισε τα προβλήματα που προέκυψαν με το ΚΑΣ», συνέχισε ο κ. Αυγενάκης, ενώ ανέβασε ακόμα περισσότερο τους τόνους της κριτικής τους στην κυβέρνηση.

«Η πιο φαιδρή στιγμή της περιοδείας του κ. Τσίπρα στο νομό Ηρακλείου αφορά το φράγμα "Αποσελέμη", που και αυτό θεμελιώθηκε επί Νέας Δημοκρατίας κι έχει τεθεί σε πλήρη λειτουργία εδώ και σχεδόν τέσσερα χρόνια!», πρόσθεσε.

 

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software