Ο Αυγενάκης διαψεύδει τον Μητσοτάκη για την αναλογία «5 προς 1» στο Δημόσιο

Ο Αυγενάκης διαψεύδει τον Μητσοτάκη για την αναλογία «5 προς 1» στο Δημόσιο

Μετά το πολιτικό αλαλούμ για τη 13η σύνταξη αλλά και την 7ήμερη εργασία, σήμερα, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, απαρνήθηκε μία ακόμα χρόνια θέση της ΝΔ, αυτή περί της αναλογίας προσλήψεων-αποχωρήσεων (5 προς 1) στο Δημόσιο.

Συγκεκριμένα, ο γραμματέας της ΝΔ, Λ. Αυγενάκης, σε τηλεοπτική συνέντευξη που είχε νωρίτερα στο κανάλι του ANT1, χαρακτήρισε ως ψευδή στοιχεία τις κατηγορίες του συνομιλητή του στο πάνελ και γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρλέτη, σχετικά με τις συχνές δηλώσεις που έχει κάνει για το ίδιο θέμα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στη συνέχεια ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον κ. Αυγενάκη πως δεν τολμά να υπερασπιστεί την πολιτική του κόμματός του με αποτέλεσμα να διαψεύδει τον ίδιο τον πρόεδρό του ενώ παράλληλα συνεχίζει να κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για fake news, υποκρινόμενος πως δεν θυμάται μία από τις πιο πάγιες θέσεις της ΝΔ.

Λίγο αργότερα, με δημόσια ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Σκουρλέτης υπενθυμίζει τις δηλώσεις του Κ. Μητσοτάκη σχετικά με το θέμα των δημοσίων υπαλλήλων και με ιδιαίτερη βαρύτητα στο θέμα της αναλογία της μίας πρόσληψης για κάθε 5 υποχωρήσεις από το ενεργό προσωπικό.

Εδώ η δήλωση του Κ. Μητσοτάκη σε πρόσφατη συνέντευξή του στον ALPHA και τον δημοσιογράφο Αντώνη Σρόιτερ:

Powered by TUODY Software