Μανωλοπούλου: Σύνθημα και οδηγός, η Αγάπη μου για την Αθήνα!

Μανωλοπούλου: Σύνθημα και οδηγός, η Αγάπη μου για την Αθήνα!

Η Χριστίνα Μανωλοπούλου είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του Παύλου Γερουλάνου.

Με ένα σύντομο σημείωμα της στο nooz.gr, συστήνεται και επιχειρεί να μας εξηγήσει γιατί αξίζει να είσαι στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο.


Η Χριστίνα Μανωλοπούλου με δικά της λόγια...

Γεννήθηκα στην Αθήνα, μεγάλωσα στην Πάτρα και εγκαταστάθηκα μόνιμα στην Αθήνα ως φοιτήτρια στη Νομική Σχολή Αθηνών.

Είμαι δικηγόρος Αθηνών. Ασχολούμαι με το εμπορικό και αστικό δίκαιο. Έχω πολυετή  εμπειρία στο τομέα τηλεπικοινωνιών, την ρύθμιση των αγορών και την κανονιστική συμμόρφωση.

Το 1998 ανέλαβα για τους Γιατρούς του Κόσμου τον συντονισμό των δράσεων ανθρωπιστικής βοήθειας στην εμπόλεμη ζώνη της πρώην Γιουγκοσλαβίας.

Τον Σεπτέμβριο του 2017 διοργάνωσα στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος εκδήλωση με θέμα: Η Συμμετοχή των πολιτών. Δύο πόλεις, η Αθήνα και το Ντιτρόιτ, αντάλλαξαν απόψεις σε μια συζήτηση που είχε τρεις πυλώνες:

Το πλαίσιο συμμετοχής των πολιτών, ο θεσμικός ρόλος και οι δραστηριότητες των Ιδρυμάτων και των Ιδιωτικών Πρωτοβουλιών καθώς και η συμβολή της επιχειρηματικότητας στη διαμόρφωση της ταυτότητας της πόλης.

Σήμερα συμμετέχω σε δράσεις πολιτών για την ανάδειξη του Εμπορικού Τριγώνου της Αθήνας. Είμαι μητέρα ενός δεκατριάχρονου αγοριού.

Πιστεύω ότι οι λύσεις βρίσκονται ανάμεσά μας και δεν υπάρχει πρόβλημα που δεν μπορούμε να λύσουμε αν συνεργαστούμε.

Συμμετέχω ως υποψήφια με δύναμη και πίστη στο πρόγραμμα του Συνδυασμού του Παύλου Γερουλάνου, #ΑθήναΕίσαιΕσύ.

Αναγνωρίζω ως θεμελιώδη αξία τη συμμετοχή των πολιτών για τη διατήρηση της ταυτότητας κάθε γειτονιάς της Αθήνας.

Υποστηρίζω την ανάγκη για συνεργασίες και συνέργειες ως απαραίτητα στοιχεία για την επίλυση των προβλημάτων της πόλης μας.

Συνθήματά μου και οδηγός μου, η Αγάπη μου για την Αθήνα, γι' αυτό που είναι και γι' αυτό που μπορεί να γίνει, η Πίστη μου στον Πολιτικό Πολιτισμό και η Αναγνώριση της Συμμετοχής των Πολιτών.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software