Μητσοτάκης στο Περιστέρι: Η ΝΔ θα κερδίσει τις εκλογές

Μητσοτάκης στο Περιστέρι: Η ΝΔ θα κερδίσει τις εκλογές

"Εδώ είναι το πολιτικό μου σπίτι, εδώ ωρίμασα πολιτικά, στη Β΄ Αθηνών πριν από 15 χρόνια με μπροστάρη τον Κ. Καραμανλή", είπε ο πρόεδρος της ΝΔ Κ. Μητσοτάκης ξεκινώντας την ομιλία του στο Περιστέρι.

Ανέφερε πως έφερε ως αρχηγός τα γραφεία του κόμματος στο "ποτάμι".

"Σε αυτή τη περιοχή που είναι χωνευτήρι του έθνους, αγωνίζομαι να εκπροσωπήσω και να δώσω λύσεις", είπε χαρακτηριστικά.

"Είμαι εδώ για να ενώσω όλους τους Έλληνες και να γίνουμε μπροστάρηδες μιας μεγάλης πολιτικής αλλαγής".Διαβάστε: ΣΥΡΙΖΑ: Οι Έλληνες πολίτες γνωρίζουν το πραγματικό πρόσωπο του κ. Μητσοτάκη

"Οι Έλληνες θέλουν ελπίδα, αλλά την ελπίδα της αλήθειας και όχι των ανέξοδων υποσχέσεων" είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι "έδωσε πολύ λίγα, πολύ αργά", μιλώντας για τις παροχές.

"Η ψήφος των υπερήφανων συνταξιούχων δεν εξαγοράζεται με κουτσουρεμένα επιδόματα", είπε.

Τόνισε πως η ΝΔ είναι υπέρ της κοινωνικής πολιτικής, είπε ότι στοχεύει στην ανάπτυξη και νέες δουλειές. Αυτοί που είναι άριστοι θα αποκτήσουν πρόσβαση σε νέο πρότυπο σχολείο στο Περιστέρι, είπε ο κ. Μητσοτάκης και δεσμεύτηκε ότι το πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής θα γίνει πρότυπο πανεπιστήμιο εφαρμοσμένων επιστημών.

"Θέλουμε μια Ελλάδα χωρίς φόβο, να μη ζουν οι καταστηματάρχες με το φόβο ότι θα τους σπάσουν πάλι τις βιτρίνες. Δεν μπορεί οι φοιτητές να έρχονται αντιμέτωποι με βαποράκια και μπαχαλάκηδες", τόνισε και επανέλαβε ότι θα καταργηθεί το πανεπιστημιακό άσυλο.

"Δεν μπορεί η ίδια η Βουλή να βεβηλώνεται, όλοι πληγωθήκαμε με τις κόκκινες μπογιές στη Βουλή. Δεν μπορεί να ασχολείται όλη η κυβέρνηση με το πως θα πάρει άδεια ο Κουφοντίνας , ένας τρομοκράτης που δεν έχει μετανιώσει".

"Στείλτε το λογαριασμό στο ΣΥΡΙΖΑ στις κάλπες της 26ης Μαΐου", είπε αναφερόμενος στη 13η σύνταξη.

Σημείωσε πως πρόκειται για επιδόματα και οι συνταξιούχοι όταν πήγαν στα ΑΤΜ το κατάλαβαν ότι πρόκειται για ψέματα. Επανέφερε τις προτάσεις του για κατάργηση της μείωσης, του αφορολόγητου.

https://www.nooz.gr/Images/2000/2000/859586

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software