Αδιανόητη τραγωδία στο Μοσχάτο: Πώς και γιατί αυτοκτόνησε η 14χρονη Αμαλία- Είχε σχέση με 43χρονο

Αδιανόητη τραγωδία στο Μοσχάτο: Πώς και γιατί αυτοκτόνησε η 14χρονη Αμαλία- Είχε σχέση με 43χρονο

Βαρύ σοκ προκαλεί το γεγονός της αυτοκτονίας της 14χρονος Αμαλίας στο σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στο nooz, το κορίτσι έπεσε ηθελημένα στις ράγες τη στιγμή που ερχόταν ο συρμός του Ηλεκτρικού.

Πληροφορίες του nooz αναφέρουν ότι ο κόσμος την είδε να ασχολείται με το κινητό της, προτού προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα.

Στο σταθμό επικράτησε αναταραχή και άμεσα κλήθηκε η Πυροσβεστική.

Το σώμα του κοριτσιού βρισκόταν σε κακή κατάσταση. Πληροφορίες του nooz αναφέρουν ότι ήταν διαμελισμένο...

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας νεαρός πλησίασε τους αστυνομικούς λέγοντας: "Τι έγινε; μου έστειλε μήνυμα ότι θα αυτοκτονήσει...".


Σοκ για τους γονείς

Το κλίμα βάρυνε ιδιαιτέρως όταν στο σταθμό έφτασαν οι γονείς του κοριτσιού. Όταν διαπίστωσαν τι είχε γίνει με την κόρη τους λιποθύμησαν, με αποτέλεσμα να τους παραλάβει το ΕΚΑΒ.

 Οι γονείς βρίσκονται στον Ευαγγελισμό σε κατάσταση ακραίου σοκ.


Η αιτία της αυτοκτονίας...

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το κορίτσι βίωνε ένα μεγάλο βάρος στην ψυχή του, καθώς, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, φέρεται να είχε σχέση με έναν 43χρονο άνδρα, ο οποίος διατηρούσε ψιλικατζίδικο στην περιοχή, ενώ η κόρη του ήταν συμμαθήτρια με την 14χρονη...

Την Τετάρτη (22/5), η 14χρονη Αμαλία είχε βρεθεί με τον 43χρονο και τους έπιασε επ' αυτοφώρω ο πατριός της.

Κατόπιν τούτου, οι γονείς κατήγγειλαν τον άνδρα στο τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας για αποπλάνηση της κόρης τους και σήμερα Πέμπτη, ο άνδρας θα περνούσε από τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Η 14χρονη φαίνεται ότι δεν μπόρεσε να αντέξει την πίεση αυτής της εξέλιξης κι αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της με τόσο άγριο τρόπο.

Φέρεται δε να άφησε σημείωμα στον 43χρονο, στο οποίο αναφέρεται "στη μεγάλη της αγάπη, τον Δ.".

"Είχα ερωτική σχέση με την κοπέλα. Ήταν με τη θέλησή της. Είχα κερδίσει την εμπιστοσύνη της", φέρεται να υποστήριξε σύμφωνα με πληροφορίες του ο 43χρονος.Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των συρμών στη γραμμή 1 του μετρό (Ηλεκτρικός - ΗΣΑΠ).https://www.nooz.gr/Images/2000/2000/859662*Γραμμή Παρέμβασης για την Πρόληψη της Αυτοκτονίας, 1018

Φωτογραφίες: Γιώργος Μηχιώτης για το nooz

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software