Προσήγαγαν δημοτική σύμβουλο στον Πειραιά, μετά από κλήση δικαστικής αντιπροσώπου

Προσήγαγαν δημοτική σύμβουλο στον Πειραιά, μετά από κλήση δικαστικής αντιπροσώπου

Στην προσαγωγή της δημοτικής συμβούλου Πειραιά και επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «Λιμάνι της Αγωνίας», Μαρίας Σταθάκη, προχώρησαν οι αστυνομικοί στον Πειραιά, το βράδυ της Κυριακής.

Η προσαγωγή της κ. Σταθάκη πραγματοποιήθηκε έπειτα από κλήση προς τις αρχές από τη δικαστική αντιπρόσωπο του εκλογικού τμήματος 5120Β.

Σε επικοινωνία του nooz με το γραφείο Τύπου της δημοτικής κίνησης, μας ανέφεραν ότι "η δικαστική αντιπρόσωπος, για άγνωστους λόγους επέμενε ότι επειδή είναι δημοτική σύμβουλος δεν μπορούσε να είναι και επόπτρια ούτε και στην καταμέτρηση παρά το γεγονός ότι αυτά αναφέρρονται ξεκάθαρα στην σχετική εγκύκλιο" και ότι εν τέλει κάλεσε την αστυνομία και ζήτησε την σύλληψή της.

"Με εντολή του δικαστικού αντιπροσώπου στο Εκλογικό Τμήμα 5120Β Πειραια συνελήφθη μόλις η Μαρία Σταθάκη, δημοτική σύμβουλος Πειραιά και επικεφαλής του Λιμανιού της Αγωνίας. Το πρωί προσήχθη στο ΑΤ Καμινίων ο επικεφαλής της Ανταρσία στο Λιμάνι Θανάσης Διαβολάκης. Στο μεταξύ ΧΑ και τραμπούκοι κάνουν πάρτυ στα εκλογικά τμήματα" αναφέρει ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, Νίκος Μπελαβίλας.

Επιμέλεια: Ντίνα Μιχαλοπούλου

 

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software