Δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές ο Πιτσιόρλας: "Απόφαση ειλημμένη εδώ και καιρό"

Δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές ο Πιτσιόρλας: "Απόφαση ειλημμένη εδώ και καιρό"

Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές της 7ης Ιουλίου και να αποχωρήσει από την πολιτική ανακοίνωσε μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στέργιος Πιτσιόρλας

Όπως επισημαίνει ο κ. Πιτσιόρλας, εδώ και αρκετό καιρό έχει αποφασίσει να μην θέσει υποψηφιότητα για βουλευτής, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: 

"Ούτε σήμερα είμαι βουλευτής, γεγονός που δεν εμπόδισε να βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή στην προσπάθεια ανόρθωσης της χώρας από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ".

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Πιτσιόρλα έχει ως εξής:

"Η απόφασή μου να μην κατέλθω ως υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές είναι ειλημμένη εδώ και αρκετό καιρό και σε τίποτα δεν σχετίζεται με τη σημερινή (Παρασκευή 31.05.2019) συζήτηση. Άλλωστε ούτε σήμερα είμαι βουλευτής, γεγονός που δεν εμπόδισε να βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή στην προσπάθεια ανόρθωσης της χώρας από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ".

Νωρίτερα, στη διάρκεια της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου, ο κ.Πιτσιόρλας- σύμφωνα με πληροφορίες- είχε εκφράσει τη διαφωνία του, τόσο ως προς το χρόνο, όσο και ως προς τα πρόσωπα που επελέγησαν για την ηγεσία του Αρείου Πάγου.

Αμέσως μετά το υπουργικό συμβούλιο ο κ. Πιτσιόρλας συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό για να συζητήσουν θέματα του υπουργείου του και ζητήματα που εκκρεμούσαν.

 

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software