«Η γιαγιά δεν καθόταν ήσυχα»: Αδίστακτοι χτύπησαν μέχρι θανάτου 80χρονη για 39 ευρώ!

 «Η γιαγιά δεν καθόταν ήσυχα»: Αδίστακτοι χτύπησαν μέχρι θανάτου 80χρονη για 39 ευρώ!

Δυο Έλληνες και μια αλλοδαπή είναι, σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες της δολοφονίας μιας 80χρονης γυναίκας στα Καμίνια

Οι τρεις εισέβαλαν στο σπίτι της άτυχης γυναίκας με σκοπό τη ληστεία και τη χτύπησαν μέχρι θανάτου

Σύμφωνα με την αστυνομική συντάκτρια του Open TV Μίνα Καραμήτρου, οι δράστες εξάντλησαν πάνω στην ηλικιωμένη όλη τους την αγριότητα.


Δείτε το σχετικό βίντεο:


Η 39χρονη αλλοδαπή έχει συλληφθεί, ενώ ένας από τους δύο συνεργούς της ηλικίας 44 ετών διαφεύγει ακόμα της σύλληψης. Πληροφορίες, μάλιστα, τον θέλουν να έχει διαφύγει στο εξωτερικό. Ως εκ τούτου σε βάρος του έχει ενεργοποιηθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης. Ο εν λόγω άνδρας ήταν γνωστός στις αρχές καθώς στο παρελθόν κατηγορήθηκε για βιασμό.

Μάλιστα είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικά τα όσα είπε η 39χρονη στους αστυνομικούς για όσα διαδραματίστηκαν στο διαμέρισμα της γυναίκας. 

«Η γιαγιά δεν καθόταν ήσυχα, τη χτυπούσαμε δυνατά μέχρι να μην την ακούμε. Ξέραμε ότι θα αντιδρούσε και είχαμε μαζί μας ταινίες για να της δέσουμε τα χέρια και τα πόδια. Όταν φύγαμε, ξέραμε ότι ήταν νεκρή. Το λέγαμε μεταξύ μας ότι "πέθανε η κωλ..." Δύο δαχτυλίδια που κλέψαμε τα πουλήσαμε το άλλο πρωί για 39 ευρώ».

Powered by TUODY Software