Εκτός κυβέρνησης η Όλγα Κεφαλογιάννη;

Εκτός κυβέρνησης η Όλγα Κεφαλογιάννη;

Εκτός κυβέρνησης μένει εκτός απροόπτου η Όλγα Κεφαλογιάννη, σύμφωνα με πληροφορίες, παρότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης φέρεται να της έχει προτείνει να αναλάβει το υπουργείο Τουρισμού, ενώ το όνομά της είχε ακουστεί ήδη από την Κυριακή το βράδυ.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κ. Κεφαλογιάννη φέρεται να ζήτησε τη δημιουργία ενός υπερυπουργείου, με τη συγχώνευση των υπουργείων Τουρισμού και Πολιτισμού κάτι το οποίο δεν φαίνεται να έχει γίνει δεκτό εκ μέρους του πρωθυπουργού. Το αποτέλεσμα όπως φαίνεται είναι να μένει εκτός του κυβερνητικού σχήματος που ανακοινώνεται εντός ολίγου.

Η κυρία Κεφαλογιάννη εξελέγη πρώτη στην Α' Αθήνας και είχε διατελέσει στο παρελθόν υπουργός  Τουρισμού, εμπειρία που είχε εκτιμήσει ο πρωθυπουργός.

Μάλιστα, η ίδια σε ανάρτησή της στο FB αφού ευχαριστεί τους ψηφοφόρους της που την εξέλεξαν για τρίτη συνεχόμενη φορά, πρώτη στην Α’ περιφέρεια Αθηνών, τονίζει ότι "για έναν πολιτικό, η μεγαλύτερη τιμή και ευθύνη είναι η εκλογή του από τον λαό. Η εντολή που του δίνει να υπερασπιστεί αρχές, αξίες, ήθος και ύφος. Και αυτή την εντολή πρέπει να σέβεται και να τιμά".

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software