Κωνσταντινόπουλος: Θα δώσω μάχη για να γίνει ΠτΔ ο Βενιζέλος

Κωνσταντινόπουλος: Θα δώσω μάχη για να γίνει ΠτΔ ο Βενιζέλος

Σε δηλώσεις που εκτός από αρκετή κουβέντα ενδέχεται να προκαλέσουν και τριγμούς στο εσωτερικό του ΚΙΝΑΛ, προέβη ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, μιλώντας στον Αθήνα 9,84. 

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ δήλωσε ξεκάθαρα την έμπρακτη στήριξή του στον Ευάγγελο Βενιζέλο για τον οποίο θα δώσει μάχη ώστε να είναι ο επόμενος ΠτΔ, παρότι ο τελευταίος αποτέλεσε πρόσφατα παρελθόν με προσωπική επιλογή της Φώφης Γεννηματά. 

«Ο κύριος Βενιζέλος είναι μία εξαιρετική κοινοβουλευτική μορφή. Εγώ νομίζω θα είναι “παρών” με τις ιδέες του και τις απόψεις του. Δε θα είναι στη Βουλή, γνωρίζοντας όλοι τι έγινε. Είναι και αυτό κάτι που πρέπει να αποτιμήσουμε», ανέφερε αρχικά και σε ερώτηση αν θα στήριζε την υποψηφιότητα, ήταν κατηγορηματικός:  

«Και με τα δύο μου χέρια. Ο νέος πρόεδρος πρέπει να είναι πρόεδρος από την ευρύτερη κεντροαριστερά και την παράταξή μας. Ο κύριος Βενιζέλος είναι ένα από τα πρόσωπα που θα τιμήσει τον τίτλο του προέδρου της Δημοκρατίας και προσωπικά θα δώσω τη μάχη να υποστηριχθεί και να γίνει πρόεδρος της Δημοκρατίας». 

Powered by TUODY Software