Σοκάρει ο δολοφόνος της Σούζαν Ίτον: Θόλωσα, πάτησα γκάζι και πέρασα από πάνω της...

Σοκάρει ο δολοφόνος της Σούζαν Ίτον: Θόλωσα, πάτησα γκάζι και πέρασα από πάνω της...

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες της ομολογίας του Κρητικού που ομολόγησε ότι βίασε και δολοφόνησε την Σούζαν Ίτον στα Χανιά. 

«Την είδα στον δρόμο, τη χτύπησα ελαφρά με το αυτοκίνητο από πίσω. Εκείνη γονάτισε με κοίταξε. Τότε θόλωσα, με κατέλαβαν δαιμονικές δυνάμεις, πάτησα γκάζι και πέρασα από πάνω της. Κατέβηκα, την είδα  με κομμένο αυτί. Ήταν όμως ζωντανή. Την έβαλα στο πορτ μπαγκάζ, τη μετέφερα στο καταφύγιο και ασέλγησα πάνω της», είπε ο 27χρονος.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατος της βιολόγου μπορεί και να επήλθε μέσα στο πορτ μπαγκάζ γιατί ακόμη δεν έχει προσδιοριστεί η ακριβής ώρα θανάτου.

Είναι πολύ πιθανόν ο δράστης να ασέλγησε πάνω στην άτυχη γυναίκα ακόμη και όταν αυτή ήταν νεκρή.

Σύμφωνα με στοιχεία από την προανακριτική εξέταση, ο δράστης, πατέρας δύο παιδιών, φαίνεται ότι βρισκόταν «σε ερωτική υπερένταση» και αποζητούσε «τη σεξουαλική πράξη με άγνωστη γυναίκα έστω και με βίαιο τρόπο». Μάλιστα ανέφερε ότι η άτυχη Αμερικανίδα βιολόγος «βρέθηκε στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή». (διαβάστε αναλυτικά)


Τον συγχώρεσε η σύζυγός του

Ψυχικά ασθενή θεωρεί τον 27χρονο η σύζυγός του. Θεωρεί ότι αντιμετωπίζει ψυχικά προβλήματα και θέλει, σύμφωνα με ανθρώπους από το οικογενειακό περιβάλλον, να τον βοηθήσει να γίνει καλά. Τον έχει συγχωρέσει, μάλιστα, για την αποτρόπαια πράξη του.

Για το λόγο αυτό ορίστηκε και πραγματογνώμονας ώστε να εξεταστεί ψυχιατρικά ο δράστης.


 

Powered by TUODY Software