ΣΥΡΙΖΑ: Τραγελαφική η επικοινωνιακή διαχείριση της συνάντησης Μητσοτάκη - Ζάεφ

ΣΥΡΙΖΑ: Τραγελαφική η επικοινωνιακή διαχείριση της συνάντησης Μητσοτάκη - Ζάεφ

Για «μικροπολιτικά παιχνίδια» και «τραγελαφική επικοινωνιακή διαχείριση» κατηγόρησε μεταξύ άλλων την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας το ταξίδι και τις επαφές του Κυριάκου Μητσοτάκη στις ΗΠΑ.

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν χρειαζόταν να ταξιδέψει μέχρι τη Νέα Υόρκη για να επιβεβαιώσει πως ένα προς ένα όλα τα προεκλογικά του επιχειρήματα δεν ήταν τίποτα περισσότερα παρά προσχήματα για μικροκομματικά οφέλη» ανέφεραν πηγές της Κουμουνδούρου.

Σχολιάζοντας ειδικότερα στην ομιλία του Πρωθυπουργού στη Σύνοδο του ΟΗΕ για το κλίμα, οι ίδιες πηγές σημείωσαν πως «αφού ο πρόεδρος των ΗΠΑ ακύρωσε προσώρας τη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό, ο κ. Μητσοτάκης έχει μέχρι στιγμής να επιδείξει την παραδοχή του πως η τραγωδία στο Μάτι οφείλεται στην κλιματική αλλαγή».

«Ο κ. Μητσοτάκης ομολόγησε από το βήμα του ΟΗΕ το χυδαίο μικροπολιτικό παιχνίδι τυμβωρυχίας που ενορχήστρωσε όλη την προεκλογική περίοδο» επισήμαναν οι πηγές του κόμματος, ενώ δεν παρέλειψαν να ασκήσουν κριτική στον Πρωθυπουργό και με αιχμή τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα, οι πηγές του ΣΥΡΙΖΑ στηλίτευσαν την «παραδοχή του Πρωθυπουργού ότι από ‘επιζήμια’ και ‘προδοτική’ η Συμφωνία των Πρεσπών, πλέον έγινε μία Συμφωνία που πρέπει να τηρηθεί χωρίς καθυστερήσεις».

Κατηγόρησαν επίσης το Μαξίμου για «τραγελαφική επικοινωνιακή διαχείριση» της συνάντησης με τον Ζόραν Ζάεφ, «τον οποίον χαρακτήριζαν στις ενημερώσεις τους ‘ομόλογο’ του κ. Μητσοτάκη, ξεχνώντας να αναφέρουν από πού είναι, ενώ στη συνέχεια ως διά μαγείας αφαιρέθηκε από τηλεγράφημά του ΑΠΕ η αρχική αναφορά σε ‘Βόρεια Μακεδονία’».

Powered by TUODY Software