Μητέρα 5χρονου που πνίγηκε στην Κω: «Δεν κλείδωνε η πόρτα του δωματίου»

Μητέρα 5χρονου που πνίγηκε στην Κω: «Δεν κλείδωνε η πόρτα του δωματίου»

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR μίλησε η μητέρα του άτυχου Τεό, που το καλοκαίρι έχασε τη ζωή του σε πισίνα ξενοδοχείου στην Κω.

Η μητέρα κατήγγειλε πως η πόρτα του δωματίου τους δεν κλείδωνε και δεν είχε αλυσίδα και έτσι ο 5χρονος Τεό κατάφερε να διαφύγει της προσοχής της.

Σημείωσε πως η οικογένειά της είχε επισκεφθεί το ίδιο ξενοδοχείο κι ένα χρόνο πριν, όμως στις φετινές διακοπές τους, οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου τους έδωσαν ένα δωμάτιο χωρίς αλυσίδα στην πόρτα. 

«Η πτέρυγα του ξενοδοχείου στην οποία μας έβαλαν ήταν καλύτερη από τις άλλες, αλλά κανένα δωμάτιο δεν είχε αλυσίδα από μέσα για να κλείνει. Άλλοι επισκέπτες είχαν ήδη γράψει κριτικές στο TripAdvisor στις οποίες ανέφεραν ότι είχαν υποχρεωθεί να βάλουν πίσω από τις πόρτες καροτσάκια ή τραπέζια», είπε η μητέρα του 5χρονου.

Στο δικαστήριο βρέθηκε εκπρόσωπος της TUI, μέσω της οποίας η οικογένεια του 5χρονου είχε κλείσει τις διακοπές υποστηρίζοντας ότι η εταιρεία εκτιμούσε ότι οι μηχανισμοί κλειδώματος ήταν ίδιοι όπως σε κάθε άλλο ξενοδοχείο.

Σε ερώτηση του ιατροδικαστή που ήταν παρών στο δικαστήριο για την κλειδαριά η μητέρα του μικρού αγοριού είπε ότι «δεν υπήρχε τρόπος να κλειδώσει κάποιος την πόρτα από μέσα».

Powered by TUODY Software