Τραμπούκικη επίθεση εν πτήσει στον Τσίπρα για το Μακεδονικό

Τραμπούκικη επίθεση εν πτήσει στον Τσίπρα για το Μακεδονικό

Η συμφωνία των Πρεσπών όχι μόνον έχει ψηφιστεί από την ελληνική Βουλή αλλά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δεσμευτεί και το πράττει, ότι άπαξ και πέρασε από το κοινοβούλιο, η κυβέρνησή του τη στηρίζει, δίνοντας βάση στην τήρηση των όρων της.

Μάλιστα, τόσο η αξιωματική αντιπολίτευση όσο και η κυβέρνηση τάσσονται υπέρ της έναρξης των διαπραγματεύσεων της Βόρειας Μακεδονίας για την ένταξή της στην ΕΕ, καθώς θεωρούν τη συγκεκριμένη απόφαση βήμα υπέρ της σταθεροποίησης στην περιοχή των Δυτικών Βαλκανίων.

Ωστόσο, ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις και μάλιστα πολλές φορές ανοίκειες, επειδή προώθησε την από κάθε άποψη ιστορική συμφωνία Αθήνας – Σκοπίων.

Ένα τέτοιο περιστατικό σημειώθηκε μέσα στο αεροπλάνο (πτήση Βρυξέλλες- Αθήνα), όπου ο κ. Τσίπρας βρέθηκε αντιμέτωπος με την Γεωργία Μπιτάκου, η οποία δηλώνει δημοσιογράφος και διοργανώνει και αγώνες πολεμικών τεχνών.

Η εν λόγω κυρία που βρέθηκε στις Βρυξέλλες για να συμμετάσχει σε εκδήλωση του χρυσαυγίτη Γιάννη Λαγού, ζήτησε εξοργισμένη τον λόγο από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον ότι της «κατέστρεψε τη χώρα» της, ενώ είχε φροντίσει να μεθοδεύσει την επίθεσή της καταγράφοντας το όλο συμβάν με το κινητό της τηλέφωνο με απώτερο στόχο να αναρτήσει το βίντεο στα social media.

Μόλις η Μπιτάκου διαπίστωσε πως στο αεροσκάφος βρισκόταν ο πρώην πρωθυπουργός, ο οποίος συνοδευόταν από την Έφη Αχτσιόγλου, τον πλησίασε, αρχικά χωρίς να φανερώσει τις προθέσεις της, και τον ρώτησε αν ξέρει «τον Καραβίτη».

«Κάτι μου λέει, αλλά…», απάντησε διπλωματικά ο κ. Τσίπρας.

Στη συνέχεια ακολούθησε η έκρηξη της: «Α, κάτι σας λέει. Ήταν το πρωτοπαλίκαρο του Παύλου Μελά», φώναξε η κυρία Μπιτάκου και στη συνέχεια επιτέθηκε φραστικά και με σκληρούς χαρακτηρισμούς στον τέως Πρωθυπουργό, σε τέτοιο βαθμό που χρειάστηκε οι άνδρες ασφαλείας του κ. Τσίπρα να της ζητήσουν, ευγενικά, να απομακρυνθεί.

Εκείνη απτόητη είπε απευθυνόμενη στον κ. Τσίπρα: «Ξεπούλησες την πατρίδα, είσαι προδότης, έπρεπε να είσαι φυλακή. Κυκλοφορείτε ελεύθερος, αλλά πολύ σύντομα θα βρεθείτε στη φυλακή. Εκεί είναι η θέση σας κανονικά. Ο χειρότερος φασίστας και προδότης της πατρίδας είστε εσείς».

Ο πρώην πρωθυπουργός διατήρησε τη ψυχραιμία του και χαμογελούσε στη γυναίκα που τον καθύβριζε με σκαιό τρόπο ενώ το ίδιο έκανε και η κ, Αχτσιόγλου.

Τελικά η ασφάλεια του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ απομάκρυνε διακριτικά την Μπιτάκου, η οποία συνέχιζε να ωρύεται λέγοντας: «Κατέστρεψε τη χώρα, ξεπούλησε τη Ιστορία των προγόνων μου και κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος».


Το βίντεο που ανήρτησε η Μπιτάκου

Μπορεί βραχυπρόθεσμα ο σκοπός να επιτεύχθηκε και το περιστατικό να πήρε μεγάλη δημοσιότητα αλλά οι πολίτες μπορούν να κρίνουν που βρίσκεται η αλήθεια πίσω από τους πομφόλυγες.


Ποια είναι η Γεωργία Μπιτάκου

Γνωστή ως σημαιοφόρος των συλλαλητηρίων για τη Μακεδονία και με οργανωτική συμμετοχή στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα στις 28 Ιανουαρίου 2018, η Γεωργία Μπιτάκου μεγάλωσε στον Μαραθώνα, όμως έχει ρίζες από την Μάνη και το Σούλι. Δηλώνοντας λάτρης της συγγραφής κειμένων αλλά και της πειθαρχίας ασχολήθηκε επαγγελματικά με τον χώρο της δημοσιογραφίας έχοντας ως πρότυπο  την παγκοσμίου φήμης Ιταλίδα πολεμική ανταποκρίτρια Οριάνα Φαλάτσι.

Αργότερα, ωστόσο απογοητεύτηκε με το πώς εφαρμόζεται η δημοσιογραφία στην Ελλάδα και αποστασιοποιήθηκε όπως έχει δηλώσει χαρακτηριστικά σε συνέντευξη της. Ως δεύτερη αγάπη της δηλώνει τις πολεμικές τέχνες με τις οποίες και ασχολήθηκε ενεργά ενώ είχε τον ρόλο του ατζέντη στους αγώνες του αδερφού της, Σταμάτη Μπιτάκου.

Η κα Μπιτάκου έχει χρησιμοποιήσει ουκ ολίγες φορές φρασεολογία χρυσαυγιτών και φέρεται να έχει σχέσεις με στελέχη της οργάνωσης. Μάλιστα φέρεται να έχει δημιουργήσει το εθνικιστικό Κίνημα «Διέξοδος Ελλάς».

 

Powered by TUODY Software