Ανατροπή φορτηγού στην Αθηνών-Λαμίας – Προβλήματα στην κυκλοφορία

Ανατροπή φορτηγού στην Αθηνών-Λαμίας – Προβλήματα στην κυκλοφορία

Προβλήματα παρατηρούνται στην κυκλοφορία των οχημάτων στην Ν.Ε.Ο Αθηνών – Λαμίας, στο 17 χλμ. (ρεύμα προς Λαμία) λόγω ανατροπής φορτηγού.

Πολύ δύσκολη είναι από νωρίς το πρωί η κατάσταση για τους οδηγούς που κινούνται στις οδικές αρτηρίες στο λεκανοπέδιο λόγω της βροχής που έφερε η κακοκαιρία «Βικτώρια».

Λόγω συσσώρευσης υδάτων, αυτήν την ώρα, η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί στην Λεωφόρο Μαρκόπουλου από το ύψος της συμβολής με την Λεωφόρο Κορωπίου.

Παράλληλα επιβράδυνση της κυκλοφορίας παρατηρείται, λόγω της συσσώρευσης υδάτων στην δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Λεωφόρου Ποσειδώνος, στο ύψος της Καλαμακίου, στο ρεύμα προς Πειραιά.

Αυξημένη κίνηση παρατηρείται αυτήν την στιγμή στις :

* Αθηνών-Λαμίας(Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος).
* Κατεχάκη (ρεύμα από Ηλιούπολη ).
* Λ. Κηφισίας (άνοδος).
* Λ. Κηφισίας (κάθοδος).
* Βασ. Σοφίας (κάθοδος).
* Βασ. Κωνσταντίνου.
* Λ. Ποσειδώνος (Αλίμου έως Καραϊσκάκη -ρεύμα προς Πειραιά).

Live η κίνηση στους δρόμους από την Τροχαία

Τροχαίο στην Εγνατία: Αυτοκίνητο «σφηνώθηκε» ανάμεσα στο διαχωριστικό του δρόμου και βυτιοφόρο

Σύγκρουση ενός βυτιοφόρου φορτηγού και ενός βαν σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης, λίγο μετά τις 8, στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του ΤΙΤΑΝA.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 8, στο ρεύμα προς Καβάλα. Εξαιτίας της σύγκρουσης, το βανάκι σφήνωσε ανάμεσα στο στηθαίο και το βυτιοφόρο.

Από το περιστατικό δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί, παρά μόνον υλικές ζημιές. Ακόμη, στο ίδιο σημείο λίγα λεπτά νωρίτερα, σημειώθηκε εκτροπή οχήματος, χωρίς να αναφερθεί τραυματισμός.

Η κυκλοφορία στο σημείο διεξάγεται με μικροπροβλήματα.

Powered by TUODY Software