Ιθάκη: Γιατί ο 54χρονος ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον 40χρονο

Ιθάκη: Γιατί ο 54χρονος ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον 40χρονο

Αίσθηση προκαλεί το άγριο έγκλημα στην Ιθάκη, όπου ένας 54χρονος σκότωσε κυριολεκτικά στο ξύλο έναν 40χρονο σε ξενοδοχείο του νησιού, καθώς πίστευε ότι είχε συνάψει σχέση με την εν διαστάσει σύζυγό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 54χρονος επιχειρηματίας βρισκόταν σε διάσταση με τη 42χρονη σύζυγό του, όταν είδε το αυτοκίνητό της στο ξενοδοχείο όπου διέμενε ο 40χρονος.

Σε έξαλλη κατάσταση εντόπισε τον 40χρονο και άρχισε να τον γρονθοκοπά σε κεφάλι και σώμα.

Η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου ανέφερε στο STAR: «Το μόνο που μπορώ να σας πω, είναι ότι στο ξενοδοχείο μας πέθανε ένας νέος άνθρωπος. Έχουμε σοκαριστεί όλοι, η κοινωνία έχει σοκαριστεί. Όπως και να είναι έφυγε μια ζωή».

Κάτοικος του νησιού δηλώνει ότι αυτός που έκανε τον 54χρονο να χάσει τον έλεγχο ήταν ότι η εν διαστάσει σύζυγός του ήθελε να πάρει το παιδί τους και να φύγει: «Είχανε ξεκινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου και αυτός ήθελε το παιδάκι να το κρατήσει εδώ. Αυτή ήθελε να το πάρει μαζί της, όπως λένε εδώ πέρα» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται πως τόσο ο δράστης όσο και η 42χρονη έχουν συλληφθεί, ο άντρας κατηγορείται για πρόκληση θανατηφόρου σωματικής βλάβης και η γυναίκα για έκθεση σε κίνδυνο ζωής.

Powered by TUODY Software