Γιώργος Αυγερόπουλος: Η ΕΡΤ έκοψε ντοκυμαντέρ του [pic]

Γιώργος Αυγερόπουλος: Η ΕΡΤ έκοψε ντοκυμαντέρ του [pic]

Ο Γιώργος αυγερόπουλος είναι ένας δημοσιογράφος που φημίζεται για την ποιότητα της δουλειάς του σε ταινίες και ντοκιμαντέρ ενημερωτικού χαρακτήρα. ο Κώστας ζούλας πάλι, είναι ...πρόεδρος της ΕΡΤ.

Με εισήγηση του προέδρου της ΕΡΤ Κωνσταντίνου Ζούλα η ΕΡΤ  πήρε πίσω προηγούμενη απόφασή της και αποσύρει τη συμμετοχή της στην παραγωγή της νέας ταινίας του Γιώργου Αυγερόπουλου, «Agora II». «Το Διοικητικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψιν την εισήγηση του Προέδρου του ΔΣ, αποφασίζει ομόφωνα και ανακαλεί την απόφαση με αρ. πρωτ. : 2862/31.7.2019 (Πρακτικό 197, Θ. 17ο : Συμμετοχή – Συμπαραγωγή της ΕΡΤ στο ντοκιμαντέρ με τίτλο«AGORA II», παραγωγής της εταιρίας Small Planet Productions)» αναφέρεται στη Διαύγεια.

 

Δηλαδή ο Πρόεδρος της ΕΡΤ  κ. Ζούλας αποφάσισε και το ΔΣ συμφώνησε ομόφωνα να μην χρηματοδοτήσουν με κάποιες εκατοντάδες ευρώ  την νέα ταινία του Γιώργου Αυγερόπουλου που είναι γνωστός, σε όλους,  ότι ξεχωρίζει για την ποιότητα της δουλειάς του. Τη στιγμή μάλιστα που η ΕΡΤ χρηματοδοτεί με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ εκπομπές αμφιβόλου ποιότητας που κάνουν τηλεθέαση 1, εως 2%

Powered by TUODY Software