Θρήνος στη Χαλκίδα: Νεκρός 26χρονος μετά από 15 ημέρες στην εντατική- Δεν έγινε το θαύμα

Θρήνος στη Χαλκίδα: Νεκρός 26χρονος μετά από 15 ημέρες στην εντατική- Δεν έγινε το θαύμα

Ανείπωτη θλίψη στην οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους του 26χρονού από τη Χαλκίδα, ο οποίος δεν κατάφερε τελικά να κρατηθεί στη ζωή μετά από σκληρή μάχη για 15 ημέρες στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”.

Πιο αναλυτικά, ο νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Δευτέρας ύστερα από 15 μέρες νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου "Ευαγγελισμός", μετά το τροχαίο που σημειώθηκε στις 18 Νοεμβρίου στην Έξω Παναγίτσα στη Χαλκίδα

Ο 26χρονος είχε βγει από ένα αυτοκίνητο και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες όπως αναφέρει το evoiazoom, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε 83χρονος άνδρας.

Ο άτυχος νέος μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο στη Χαλκίδα και από εκεί λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων σε κεφάλι και σπλήνα, μεταφέρθηκε στην Αθήνα και τον “Ευαγγελισμό”

Την περασμένη Δευτέρα (25/11/2019) η μητέρα του 26χρονου, η οποία ήλπιζε σε ένα θαύμα, όπως είχε δηλώσει στο evoiazoom: "Στην ίδια κατάσταση είναι δεν έχουμε τίποτα καλύτερο. Είναι σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση. Θέλω την προσευχή όλων γιατί ένα θαύμα λένε οι γιατροί θα τον φέρει πίσω, μόνο ένα θαύμα, ιατρικά δεν έχουμε ελπίδες καθόλου…".

Powered by TUODY Software